WhatsApp Säkerhet

Integritet och Säkerhet är i vårt DNA

Från dag ett, har vi byggt WhatsApp för att hjälpa dig att hålla kontakten med vänner, dela viktig information under [naturkatastrofer] (http://www.ndtv.com/tamil-nadu-news/chennai-disasters](http://www.ndtv.com/tamil-nadu-news/chennai-floods-ndrf-uses-social-media-to-reach-out-to-people-1251104, återupprätta kontakten med separerade familjer, eller sök ett bättre liv. Några av dina mest personliga upplevelser delas med WhatsApp, varför vi byggt komplett kryptering i vår senaste version av vår app. När komplett kryptering används, blir dina meddelanden, foton, videos, röstmeddelanden, dokument, och samtal säkrade från att hamna i fel händer.

Säkerhet som Standard

WhatsApp:s kompletta kryptering är tillgänglig när du och personerna du meddelar använder den senaste versionen av vår app. Många meddelande-appar krypterar bara meddelanden mellan dig och dem, men WhatsApp:s kompletta kryptering säkrar att bara du och personen du kommunicerar med kan läsa vad du skickat, och ingen där i mellan, inte ens WhatsApp. Detta är för att dina meddelanden är säkrade med ett lås, och endast mottagaren och du har den speciella nyckeln som behövs för att låsa upp och läsa dem. För extra skydd, har varje meddelande du skickar ett eget unikt lås och nyckel. Allt detta händer automatiskt: inget behov av att aktivera en inställning eller konfigurera speciella säkra chattar för att säkra dina meddelanden.

Prata Fritt

WhatsApp Samtal låter dig prata med dina vänner och din familj, även om de befinner sig i ett annat land. Bara njut av dina meddelanden, WhatsApp samtal är komplett krypterade så att WhatsApp och tredje part inte kan lyssna till dem.

Meddelanden som Stannar hos Dig

Dina meddelanden borde vara i dina händer. Det är därför WhatsApp inte lagrar dina meddelanden på våra servrar efter att vi har levererat dem, och komplett kryptering betyder att WhatsApp och tredje part ändå inte kan läsa dem.

Se Själv

WhatsApp låter dig kontrollera om samtalen du gör och meddelandena du skickar är komplett krypterade. Titta bara efter indikatorn i kontaktinfon eller gruppinfon.

Få Detaljerna

Läs en på djupet teknisk förklaring av WhatsApp:s kompletta kryptering, utvecklad i samarbete med Open Whisper Systems.