WhatsApp sikkerhet

Personvern og sikkerhet er i vårt DNA

Fra dag èn, har vi laget WhatsApp for å hjelpe deg å holde kontaken med venner, dele viktig informasjon under naturkatastrofer, Komme i kontakt med famile som er borte fra hverandre, eller søker ett bedre liv. Noen av dine mest personlige øyeblikk er delt via WhatsApp, som er grunnen til at vi har gjort WhatsApp kryptert fra ende til ende i den siste oppdateringen av WhatsApp. Når det er kryptert fra ende til ende, vil meldingene dine, bildene, videoene, tale meldingene, dokumentene og samtalene være sikret fra å ikke ende opp i feile hender.

Sikkerhet som standard

WhatsApp’s ende til ende kryptering er tilgjengelig når du og de du holder kontakten med bruker den siste oppdateringen av applikasjonen vår. Mange meldingsapplikasjoner krypterer kun meldingene mellom deg og dem, men med WhatsApp’s kryptering fra ende til ende, er du sikker på at du og personen du kommuniserer med kan lese hva som ble send, og ingen andre, ikke en gang WhatsApp. Dette er fordi meldingene er sikret med en lås som kun mottakeren av meldingene og du har en nøkkel til for å låse opp låsen og lese dem. For mer beskyttelse, har hver melding du sender en unik kode og lås. Alt dette skjer automatisk: det er ingenting å slå på, du trenger ikke lage en hemmelig samtale for å sikre dine meldinger.

Snakk fritt

WhatsApp samtaler lar deg snakke med venner og familie, selv om de er i ett annet land. Akkurat som med meldingene dine, er WhatsApp samtaler kryptert fra ende til ende så WhatsApp og andre tredjeparti ikke kan høre dem.

Meldinger som blir hos deg

Meldingene dine skal kun være i dine hender. Det er derfor WhatsApp ikke lagrer meldingene dine på våre servere etter vi har levert dem, og kryptering fra ende til ende betyr at WhatsApp og andre tredjeparti ikke kan lese dem uansett.

Se selv

WhatsApp lar deg sjekke om samtalene du tar eller meldingene du sender er kryptert fra ende til ende. Se etter indikatoren i kontaktinformasjon eller gruppeinformasjon.

Få detaljene

Les en dyp teknisk forklaring av WhatsApp’s kryptering fra ende til ende, utviklet i samarbeid med Open Whisper Systems.