Seguretat a WhatsApp

Privadesa i seguretat formen part del nostre ADN

Des del primer dia, hem construït WhatsApp per ajudar a mantenir-te en contacte amb amics, compartir informació vital durant desastres naturals, tornar a connectar amb famílies separades, o buscar una vida millor. Alguns dels teus moments més personals es comparteixen amb WhatsApp, per la qual cosa hem inclòs l'encriptació punt a punt a les darreres versions de la nostra aplicació. Quan hi ha encriptació punt a punt els teus missatges, fotos, vídeos, missatges de veu, documents i les trucades estan assegurats de caure en mans equivocades.

Seguretat per defecte

L'encriptació punt a punt de WhatsApp està disponible quan la gent a la que escrius i tu feu servir les darreres versions de la nostra aplicació. Moltes aplicacions de missatgeria només encripten els missatges entre tu i ells, però l'encriptació punt a punt de WhatsApp assegura que només tu i la persona amb la que t'estàs comunicant podeu llegir el que s'envia, i ningú enmig, ni tan sols WhatsApp. Això es deu al fet que els teus missatges estan assegurats amb un cadenat i només el destinatari i tu teniu la clau especial necessària per obrir-los i llegir-los. Per a més protecció, cada missatge que enviïs té el seu propi cadenat i clau. Tot això es fa automàticament: no cal activar configuracions o establir xats secrets especials per assegurar els teus missatges.

Parla lliurement

Les trucades via WhatsApp et permeten parlar amb els teus amics i familiars, fins i tot si estan en un altre país. Igual que els teus missatges, les trucades via WhatsApp estan encriptades punt a punt així que ni WhatsApp ni terceres persones no poden escoltar-los.

Els missatges es queden amb tu

Els missatges han d'estar a les teves mans. És per això que WhatsApp no ​​emmagatzema els missatges als nostres servidors una vegada que els entreguem i l'encriptació punt a punt significa que WhatsApp i tercers no poden llegir-los de totes maneres.

Mira-ho tu mateix

WhatsApp et permet comprovar si les trucades que realitzes i els missatges que envies estan encriptats punt a punt. Simplement cerca l'indicador a la informació de contacte o informació del grup.

Obté els detalls

Llegeix una explicació tècnica en profunditat de l'encriptació punt a punt de WhatsApp, desenvolupada en col·laboració amb Open Whisper Systems.