Këshillat për sigurinë në WhatsApp

Duke pasur parasysh natyrën personale të mesazheve private, privatësia dhe siguria jote janë të rëndësishme për ne. Mesazhet dhe thirrjet e tua janë të mbrojtura automatikisht nga enkriptimi nga skaji në skaj në mënyrë që askush, as edhe WhatsApp, të mos arrijë t’i lexojë apo t’i dëgjojë ato.

Ne kemi zhvilluar po ashtu veçori shtesë që mund të të ndihmojnë të qëndrosh i sigurt në WhatsApp.

Kontrollo parametrat e tu të privatësisë

Cakto që fotografia jote e profilit, "shikuar së fundi" dhe "informacione rreth" të shikohen nga të gjithë, vetëm nga kontaktet ose askush.

Blloko përdoruesit e padëshiruar

Ndalo që dikush të mos kontaktojë me ty drejtpërdrejt nga një bisedë.

Kërko informacionet e llogarisë

Merr një raport me informacionet dhe parametrat e llogarisë tënde të WhatsApp.

Pastro mesazhet brenda një bisede

Fshi të gjitha mesazhet brenda një bisede individuale ose në grup, ose të gjitha bisedat në të njëjtën kohë.

Çaktivizo konfirmimet e leximit

Zgjidh nëse dikush mund të shikojë nëse e ke lexuar mesazhin e tij.

Fshi dhe raporto mesazhet e bezdisshme

Raporto mesazhet e bezdisshme nga brenda aplikacionit.

Largohu nga një grup

Dil nga grupi në çdo kohë.

Aktivizo verifikimin me dy hapa

Krijo një kod PIN me gjashtë shifra për të aktivizuar sigurinë shtesë.

Burimet shtesë

Për burime shtesë për temat e sigurisë për përdoruesin, vizito këto Pyetje të shpeshta