Укључи се на WhatsApp
WhatsApp је брз, једноставан и поуздан начин да причате са свима у свету. Више од 1 милијарде људи у преко 180 земаља користи WhatsApp да би остали у контакту са пријатељима и породицом, било кад и било где. WhatsApp не да је само бесплатан већ је и доступан на више мобилних уређаја и у областима са лошом повезаношћу — чинећи га доступним и поузданим где год да се налазите. То је једноставан и безбедан начин да делите своје најомиљеније моменте, шаљете веома битне информације или комуницирате са пријатељем којег дуго нисте видели. WhatsApp помаже људима да се повежу и да деле без обзира где се налазе у свету.

WhatsApp is proud to be an Equal Employment Opportunity and Affirmative Action employer. We do not discriminate based upon race, religion, color, national origin, sex, sexual orientation, gender identity, age, status as a protected veteran, status as an individual with a disability, or other applicable legally protected characteristics. Click here to read Equal Employment Opportunity is the Law.

We are committed to providing reasonable accommodations for qualified individuals with disabilities and disabled veterans in our job application procedures. If you need assistance or an accommodation due to a disability, you may contact us at accommodations-ext@fb.com or you may call us at +1 650 308 7837.

WhatsApp participates in the E-Verify program in certain locations, as required by law.