Alăturați-vă WhatsApp
WhatsApp oferă o modalitate ușoară, de încredere și simplă de a ține în contact cu diverse persoane din întreaga lume. Mai mult de 1 miliard de oameni din 180 de țări folosesc WhatsApp pentru a păstra legătura cu prietenii și familia, oricând și de oriunde. WhatsApp nu numai că este o aplicație gratuită dar este disponibilă pe mai multe tipuri de telefoane, precum și în zone cu o conexiune mai problematică — astfel fiind foarte accesibilă din orice loc. Este o modalitate simplă și sigură de a împărtăși momente speciale, de a trimite anumite informații sau de a păstra legătura cu prietenii. WhatsApp ajută oamenii să fie conectați și să împărtășească amintiri oriunde s-ar afla în lume.

WhatsApp is proud to be an Equal Employment Opportunity and Affirmative Action employer. We do not discriminate based upon race, religion, color, national origin, sex, sexual orientation, gender identity, age, status as a protected veteran, status as an individual with a disability, or other applicable legally protected characteristics. Click here to read Equal Employment Opportunity is the Law.

We are committed to providing reasonable accommodations for qualified individuals with disabilities and disabled veterans in our job application procedures. If you need assistance or an accommodation due to a disability, you may contact us at accommodations-ext@fb.com or you may call us at +1 650 308 7837.

WhatsApp participates in the E-Verify program in certain locations, as required by law.