Sertai WhatsApp
WhatsApp merupakan cara yang cepat, mudah dan boleh dipercayai untuk berkomunikasi dengan sesiapa di seluruh dunia. Lebih daripada 1 bilion orang di lebih daripada 180 negara menggunakan WhatsApp untuk kekal berhubungan dengan rakan-rakan dan keluarga, pada bila-bila masa di mana-mana sahaja. WhatsApp bukan hanya percuma, tetapi juga tersedia pada berbilang telefon mudah alih dan dalam kawasan yang mempunyai sambungan lemah — menjadikan WhatsApp lebih mudah diakses dan boleh dipercayai di mana pun anda berada. Menggunakan WhatsApp adalah cara yang mudah dan selamat untuk berkongsi saat kegemaran anda, menghantar maklumat atau bertanya khabar dengan rakan-rakan. WhatsApp membantu orang-orang untuk berhubung dan berkongsi tanpa mengira di mana jua mereka berada.

WhatsApp is proud to be an Equal Employment Opportunity and Affirmative Action employer. We do not discriminate based upon race, religion, color, national origin, sex, sexual orientation, gender identity, age, status as a protected veteran, status as an individual with a disability, or other applicable legally protected characteristics. Click here to read Equal Employment Opportunity is the Law.

We are committed to providing reasonable accommodations for qualified individuals with disabilities and disabled veterans in our job application procedures. If you need assistance or an accommodation due to a disability, you may contact us at accommodations-ext@fb.com or you may call us at +1 650 308 7837.

WhatsApp participates in the E-Verify program in certain locations, as required by law.