Придружи се на WhatsApp
WhatsApp е најбрзо растечка комуникациска компанија во светот, со повеќе од 1 милијарда активни корисници глобално. Помагаме да бидат поблиску пријатели, фамилии, заедници, фудбалски групи, доктори, следачи на бури, и милиони други. Штотуку започнуваме. Ги бараме најдобрите индивидуалци за раст и подршка на оваа неверојатна заедница од корисници. WhatsApp е рангиран како еден од топ 25-те најмногу симнувани апликации во преку 100 земји на App Store и има над 1 милијарда инсталирања на Google Play.

WhatsApp is proud to be an Equal Employment Opportunity and Affirmative Action employer. We do not discriminate based upon race, religion, color, national origin, sex, sexual orientation, gender identity, age, status as a protected veteran, status as an individual with a disability, or other applicable legally protected characteristics. Click here to read Equal Employment Opportunity is the Law.

We are committed to providing reasonable accommodations for qualified individuals with disabilities and disabled veterans in our job application procedures. If you need assistance or an accommodation due to a disability, you may contact us at accommodations-ext@fb.com or you may call us at +1 650 308 7837.

WhatsApp participates in the E-Verify program in certain locations, as required by law.