Csatlakozz a WhatsApp-hoz
A WhatsApp egy gyors, egyszerű és megbízható módja annak, hogy beszélj bárkivel a világon. Több mint 1 milliárd ember használja a WhatsApp-ot 180 országban, hogy bárhol és bármikor kapcsolatban maradhasson barátaival és családtagjaival. A WhatsApp nem csak hogy ingyenes, de elérhető számos mobilkészüléken és gyenge hálózati kapcsolattal rendelkező helyeken — ezáltal elérhető és megbízhatóvá téve bármerre is jársz. Ez egy egyszerű és megbízható módja annak, hogy megoszd kedvenc emlékeidet, fontos információkat küldj vagy csevegj egy barátoddal. A WhatsApp segít az embereknek kapcsolatot tartani és megosztani bármit, bárhol a világban.

WhatsApp is proud to be an Equal Employment Opportunity and Affirmative Action employer. We do not discriminate based upon race, religion, color, national origin, sex, sexual orientation, gender identity, age, status as a protected veteran, status as an individual with a disability, or other applicable legally protected characteristics. Click here to read Equal Employment Opportunity is the Law.

We are committed to providing reasonable accommodations for qualified individuals with disabilities and disabled veterans in our job application procedures. If you need assistance or an accommodation due to a disability, you may contact us at accommodations-ext@fb.com or you may call us at +1 650 308 7837.

WhatsApp participates in the E-Verify program in certain locations, as required by law.