Pridružite se WhatsAppu
WhatsApp je brz, jednostavan i pouzdan način za razgovor s bilo kim u svijetu. Više od milijarde ljudi u preko 180 zemalja koriste WhatsApp da bi ostali u kontaktu s prijateljima i obitelji, bilo kad i bilo gdje. WhatsApp nije samo besplatan nego je i dostupan na više mobilnih uređaja i u područjima loše povezivosti — što ga čini dostupnim i pouzdanim gdje god se nalazili. On je jednostavan i siguran način za dijeljenje omiljenih trenutaka, slanje važnih informacija ili za nadoknađivanje propuštenog vremena s prijateljima. WhatsApp pomaže ljudima da se povežu i dijele sadržaje bez obzira gdje se nalazili u svijetu.

WhatsApp is proud to be an Equal Employment Opportunity and Affirmative Action employer. We do not discriminate based upon race, religion, color, national origin, sex, sexual orientation, gender identity, age, status as a protected veteran, status as an individual with a disability, or other applicable legally protected characteristics. Click here to read Equal Employment Opportunity is the Law.

We are committed to providing reasonable accommodations for qualified individuals with disabilities and disabled veterans in our job application procedures. If you need assistance or an accommodation due to a disability, you may contact us at accommodations-ext@fb.com or you may call us at +1 650 308 7837.

WhatsApp participates in the E-Verify program in certain locations, as required by law.