Liity WhatsAppiin
WhatsApp on nopea, yksinkertainen ja luotettava tapa jutella kenelle tahansa. Yli miljardi ihmistä 180 eri maassa käyttää WhatsAppia yhteydenpitoon ystävien ja perheen kanssa - milloin ja missä vain. WhatsApp on ilmainen ja saatavilla useisiin mobiililaitteisiin, ja käytettävissä myös alueilla, joissa mobiiliverkko on heikko — siksi se toimii luotettavasti missä ikinä oletkaan. WhatsApp on yksinkertainen ja turvallinen tapa jakaa suosikkihetkesi, lähettää tärkeitä tietoja tai saada yhteys ystävään. WhatsApp auttaa ihmisiä pysymään yhteydessä ja jakamaan asioita, ovat he missä päin maailmaa vain.

WhatsApp is proud to be an Equal Employment Opportunity and Affirmative Action employer. We do not discriminate based upon race, religion, color, national origin, sex, sexual orientation, gender identity, age, status as a protected veteran, status as an individual with a disability, or other applicable legally protected characteristics. Click here to read Equal Employment Opportunity is the Law.

We are committed to providing reasonable accommodations for qualified individuals with disabilities and disabled veterans in our job application procedures. If you need assistance or an accommodation due to a disability, you may contact us at accommodations-ext@fb.com or you may call us at +1 650 308 7837.

WhatsApp participates in the E-Verify program in certain locations, as required by law.