Придружи се на WhatsApp
WhatsApp е брз, едноставен и сигурен начин за да зборуваш со било кого во светот. Повеќе од 1 милијарда луѓе во преку 180 држави го користат WhatsApp за да бидат во контакт со пријателите и фамилијата, во секое време и секаде. WhatsApp не само што е бесплатен, туку е достапен и на повеќе мобилни платформи, како и во региони со ниска конекција — што го прави достапен и сигурен каде и да си. Ова е едноставен и безбеден начин да ги споделиш твоите омилени моменти, испратиш важни информации или да бидеш во тек со пријателите. WhatsApp помага на луѓето да се поврзат и да можат да споделат без разлика каде се наоѓаат во светот.

WhatsApp is proud to be an Equal Employment Opportunity and Affirmative Action employer. We do not discriminate based upon race, religion, color, national origin, sex (including pregnancy, childbirth, or related medical conditions), sexual orientation, gender identity, gender expression, age, status as a protected veteran, status as an individual with a disability, genetic information, or other applicable legally protected characteristics. We also consider qualified applicants with criminal histories, consistent with applicable federal, state and local law. You may view Facebook’s Pay Transparency Policy and Equal Employment Opportunity is the Law notice by clicking on their corresponding links. Additionally, WhatsApp participates in the E-Verify program in certain locations, as required by law.

WhatsApp is committed to providing reasonable accommodations for qualified individuals with disabilities and disabled veterans in our job application procedures. If you need assistance or an accommodation due to a disability, you may contact us at accommodations-ext@fb.com or you may call us at +1 650-308-7837.