Thjesht. Sigurt.
Komunikim i besueshëm.

Me WhatsApp ju mund të dërgoni mesazhe dhe të bëni thirrje falas* në mënyrë të thjeshtë dhe të sigurt. Funksionon në të gjithë telefonat në treg.
Shkarko tani
*Ju mund të tarifoheni për shërbimin e internetit. Konsultohuni me operatorin tuaj për më shumë informata.

Kodimi fund-e-krye

Siguri e standardizuar

Disa nga momentet tuaja më personale ju i shkëmbeni përmes WhatsApp, kjo është arsyeja pse ne e kemi integruar kodimin fund-e-krye në versionin e fundit të aplikacionit tonë. Kur mesazhet janë të koduara fund-e-krye, ato mund të lexohen vetëm nga personat që komunikojnë në mes veti dhe nga askush tjetër, madje as nga vetë WhatsApp.
Zbuloni funksionet