Texter

Enkel, Tillförlitlig Meddelandehantering

Skicka meddelanden till dina vänner och din familj gratis*. WhatsApp använder din telefons Internetanslutning för att skicka meddelanden så att du slipper kostnader för SMS.
*Kostnader för data kan tillkomma. Kontakta din operatör för detaljer.

Gruppchatt

Grupper för att hålla kontakten

Håll kontakt med grupperna av människor som betyder mest, så som din familj eller kollegor. Med gruppchattar, kan du dela meddelanden, foton, och videor med upp till 256 personer samtidigt. Du kan också namnge din grupp, tysta eller skräddarsy aviseringar, och mer.
Vänner
Familj
Helg

WhatsApp på Webb och Skrivbord

Håll igång Konversationen

Med WhatsApp på webb och skrivbord, kan du sömlöst synka alla dina chattar till din dator så att du kan chatta på den enhet som känns mest bekväm för dig. Ladda ner skrivbordsappen eller besök web.whatsapp.com för att komma igång.

WhatsApp Röst- och Videosamtal

Tala Fritt

Med röstsamtal, kan du prata med dina vänner och din familj gratis*, även om de befinner sig i ett annat land. Och med gratis* videosamtal, kan du ha face-to-face-konversationer när röst eller text inte räcker till. WhatsApp röst- och videosamtal använder din telefons Internetanslutning, istället för ditt telefonabonnemangs röstminuter, så du behöver inte oroa dig för dyra samtalskostnader.
*Kostnader för data kan tillkomma. Kontakta din operatör för detaljer.

Komplett kryptering

Säkerhet som Standard

Några av dina mest personliga ögonblick delas på WhatsApp, varför vi har byggt in komplett kryptering i den senaste versionen av vår app. När komplett kryptering används, säkras dina meddelanden och samtal så att endast du och personen du kommunicerar med kan läsa eller lyssna till dem, och ingen därimellan, inte ens WhatsApp.

Foton och Videor

Dela Ögonblick som betyder något

Skicka foton och videor på WhatsApp omedelbart. Du kan till och med fånga ögonblicken som betyder mest med en inbyggd kamera. Med WhatsApp skickas foton och videon snabbt även om du har en långsam uppkoppling.

Röstmeddelanden

Berätta Om Dina Tankar

Ibland berättar din röst allting. Med endast ett klick kan du spela in ett Röstmeddelande, perfekt för ett snabbt hej eller en längre berättelse.

Dokument

Dokumentdelning på ett enkelt sätt

Skicka PDF:er, dokument, kalkylark, presentationer och mer, utan besväret av mail eller fildelningsappar. Du kan skicka upp till 100MB stora dokument, så det är enkelt att få vad du behöver till ve du vill.