Поруке

Једноставно, Поуздано Дописивање

Дописуј се са својим пријатељима и породицом free*. WhatsApp користи интернет везу твог телефона за слање порука тако да можеш избећи SMS порезе.
* Могућа је наплата података. Контактирај свог оператера за више детаља.

Групно Ћаскање

Групе за останак у контакту

Остани у контакту са групом људи који ти највише значе, као што је твоја породица или колеге. Са групним ћаскањима, можеш да делиш поруке, фотографије и видео снимке са до 256 људи одједном. Можеш такође да дајеш име својој групи, утишаш или прилагодиш обавештења, и још много тога.
Пријатељи
Породица
Викенд

WhatsApp на Вебу и Радној површини

Настави са Конверзацијом

Са WhatsApp-ом на вебу или стоним рачунарима, можеш неприметно да синхронизујеш сва твоја ћаскања на свој рачунар тако да можеш ћаскати на било ком уређају који теби највише одговара. Преузми апликацију за стоне рачунаре или посети web.whatsapp.com да почнеш

WhatsApp Гласовни и Видео Позиви

Причај Слободно

Са гласовним позивима, можеш да причаш са својим пријатељима и породицом free*, чак иако су у другој земљи. И са free* видео позивима, можеш да имаш конверзације лицем-у-лице где глас и текст нису довољни. WhatsApp гласовни и видео позиви користе интернет везу твог телефона, уместо твојих минута у оквиру мреже, тако да не мораш да бринеш о скупој наплати позива.
* Могућа је наплата података. Контактирај свог оператера за више детаља.

Шифровање од почетка-до-краја

Безбедност се Подразумева

Неки од твојих приватних момената су подељени на WhatsApp, и зато смо направили шифровање од почетка-до-краја у нашу најновију верзију апликације. Када је шифровано од почетка-до-краја, твоји позиви и поруке су обезбеђени тако да само ти и особа са којом комуницираш можете да их читате или слушате, и нико други између тога, па чак ни WhatsApp.

Фотографије и Видео снимци

Подели Моменте који Значе

Шаљи фотографије и видео снимке на WhatsApp одмах. Можеш чак и да забележиш моменте који ти највише значе са уграђеном камером. Са WhatsApp-ом, фотографије и видео снимци се шаљу брзо иако имаш спору интернет везу.

Гласовне Поруке

Кажи О Чему Размишљаш

Понекад, твој глас каже све. Са само једним додиром можеш да снимиш Гласовну Поруку, одлично за брзи поздрав или дужу причу.

Документи

Дељење Докумената Је Постало Лако

Шаљи PDF-ове, документе, табеле, слајдове и још много тога, без потешкоћа са е-поштом или апликацијама за дељење датотека. Можеш да шаљеш документе до 100 MB, тако да је лако да добијеш шта ти потребно и до кога желиш.