Sporočila

Preprosto, zanesljivo sporočanje

Pišite prijateljem in družini brezplačno*. WhatsApp za pošiljanje sporočil uporablja internetno povezavo, tako da se izognete zaračunavanju SMS sporočil.
* Mobilni podatki se zaračunajo po ceniku vašega ponudnika. Obrnite se na svojega ponudnika za podrobnosti.

Skupinski klepet

Skupine, s katerimi želite ohraniti stike

Bodite v stiku s skupinami, ki vam pomenijo največ, kot so vaša družina, prijatelji ali sodelavci. S skupinskimi klepeti lahko delite sporočila, fotografije in videoposnetke z do kar 256 ljudmi hkrati. Svojo skupino lahko preimenujete, jo utišate ali ji prilagodite obvestila in še več.
Prijatelji
Družina
Vikend

WhatsApp na spletu in namizju

Naj se pogovori nikoli ne končajo

Z WhatsApp-om na spletu in namizju, se vaši klepeti sinhronizirajo z vašim računalnikom, tako da lahko klepetate na katerikoli napravi. Prenesite namizno aplikacijo ali pa za začetek obiščite web.whatsapp.com.

WhatsApp glasovni in video klici

Govori brezplačno

Kličite prijatelje in družino brezplačno*, tudi če so v drugi državi. Z brezplačnimi* video klici, se pa lahko tudi vidite, kadar navadni klici ali sporočila niso dovolj. WhatsApp klici in video klici namesto mobilnega omrežja uporabljajo internetno povezavo, tako da vam ni potrebno skrbeti za drage stroške klicanja.
* Mobilni podatki se zaračunajo po ceniku vašega ponudnika. Obrnite se na svojega ponudnika za podrobnosti.

Šifriranje od konca do konca

Varnost je privzeta izbira

Na WhatsApp-u lahko brez skrbi delite tudi najbolj osebne trenutke, saj smo v najnovejšo verzijo aplikacije vgradili šifriranje od konca do konca. To pomeni, da so vsa sporočila in klici zavarovana tako, da jih lahko preberete ali jih poslušate le vi in oseba, s katero komunicirate in nihče drug, niti WhatsApp.

Slike in videoposnetki

Delite trenutke, ki so vam pomembni

Z WhatsApp-om lahko v trenutku pošljete fotografije in videoposnetke. Tiste dogodke, ki pa vam največ pomenijo, pa lahko zajamete z vgrajeno kamero. Z WhatsApp-om se fotografije in videoposnetki pošljejo hitro tudi, če ste na počasni internetni povezavi.

Glasovna sporočila

Povej, o čem razmišljaš

Včasih vaš glas pove več, kot cela stran besedila. S samo enim dotikom lahko posnamete glasovno sporočilo, ki pa je popolno za kratek pozdrav ali pa dolgo zgodbo.

Dokumenti

Poenostavljeno deljenje dokumentov

Pošlite PDF-je, dokumente, tabele, diaprojekcije in več, brez uporabe e-pošte ali aplikacij za deljenje datotek. Z WhatsApp-om lahko pošljete do 100 MB datotek, tako da je deljenje zares preprosto.