Mesaje

Simplu și de încredere

Trimiteți mesaje prietenilor și familiei gratuit*. WhatsApp folosește conexiunea la Internet a telefonului dvs. pentru a trimite mesaje, astfel că taxele pentru trimiterea SMS-urilor vor fi evitate.
* Se pot percepe taxe pentru datele mobile. Contactați operatorul dvs. pentru detalii.

Conversație de grup

Păstrați legătura

Țineți legătura cu grupurile de persoane care contează cel mai mult pentru dvs., cum ar fi familia și colegii de muncă. Conversațiile de grup vă oferă posibilitatea să distribuiți mesaje, poze și clipuri video cu până la 256 de persoane în același timp. De asemenea, puteți să denumiți grupul, să dezactivați sunetul sau să particularizați notificările și multe altele.
Prieteni
Familie
Sfârșit de săpt.

WhatsApp pe Web și Desktop

Continuați conversația

Cu WhatsApp pentru web și desktop, puteți sincroniza fără întreruperi toate conversațiile pe calculatorul dvs., astfel încât să puteți comunica pe dispozitivele care vă sunt mai convenabile. Descărcați aplicația pentru desktop sau accesați web.whatsapp.com pentru început.

Apeluri vocale și video WhatsApp

Vorbiți gratuit

Cu ajutorul apelurilor vocale, puteți discuta cu prietenii și familia free*, chiar dacă se află în altă țară. Iar cu ajutorul apelurilor video free* , puteți purta conversații vizuale pentru acele momente când apelurile vocale sau mesajele nu mai sunt suficiente. Apelurile vocale și video efectuate prin WhatsApp utilizează conexiunea la Internet a telefonului dvs. în locul minutelor oferite de planul operatorului mobil. Prin urmare, nu se vor percepe taxe pentru acestă opțiune.
* Se pot percepe taxe pentru datele mobile. Contactați operatorul dvs. pentru detalii.

Criptare integrală

Securitate implicită

Unele dintre cele mai personale momente ale dvs. sunt distribuite în WhatsApp, motiv pentru care am introdus criptarea integrală în cele mai recente versiuni ale aplicației noastre. Atunci când sunt criptate integral, mesajele și apelurile dvs. sunt securizate, astfel încât numai dvs. și persoana cu care comunicați le poate citi sau asculta și nimeni altcineva, nici măcar WhatsApp.

Poze și videoclipuri

Distribuiți momente care contează

Trimiteți poze și clipuri video în WhatsApp instantaneu. Puteți să capturați momentele cele mai prețioase cu o cameră încorporată. Cu WhatsApp, trimiterea pozelor și a clipurilor video este rapidă, chiar dacă aveți o conexiune lentă.

Mesaje vocale

Spuneți-ne la ce vă gândiți

Uneori, vocea dvs. este suficientă. Cu doar o atingere puteți înregistra un mesaj vocal, perfect pentru un mesaj de salut rapid sau o povestire mai lungă.

Documente

Partajați documentele cu ușurință

Trimiteți fișiere PDF, documente, foi de calcul, prezentări și multe altele fără a utiliza e-mailul sau alte aplicații de partajare a fișierelor. Puteți trimite documente până la 100 MB. Astfel, este foarte ușor să transmiteți fișierele necesare oricui doriți.