Bericht

Simpele en betrouwbare communicatie

Stuur je vrienden en familie gratis* berichten. WhatsApp maakt gebruik van de internetverbinding van je telefoon om berichten te versturen, zodat je sms-kosten kunt vermijden.
* Datakosten kunnen van toepassing zijn. Neem contact op met je aanbieder voor meer informatie.

Groepschat

Contact houden met groepen

Blijf in contact met groepen en mensen die belangrijk voor je zijn, zoals je familie of collega's. Met groepschats kun je berichten, foto's en video's delen met tot wel 256 personen in één keer. Je kunt je groep ook een naam geven, dempen, meldingen voor je groep aanpassen en meer.
Vrienden
Familie
Weekend

WhatsApp op het web en de desktop

Houd het gesprek gaande

Met WhatsApp op het web en de desktop kun je naadloos al je chats met je computer synchroniseren, zodat je kunt chatten op het apparaat wat het beste bij je behoeftes aansluit. Download de app voor je desktop of ga naar web.whatsapp.com om te beginnen.

WhatsApp-spraak- en video-oproepen

Gratis communiceren

Met spraakoproepen kun je gratis* met je vrienden en familie praten, zelfs als zij zich in een ander land bevinden. Met gratis* video-oproepen kun je ze zelfs zien op de momenten dat stem of tekst niet voldoende is. Voor WhatsApp-spraak- en video-oproepen wordt gebruikgemaakt van de internetverbinding van jouw telefoon en niet van jouw belminuten. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken over hoge gesprekskosten.
* Datakosten kunnen van toepassing zijn. Neem contact op met je aanbieder voor meer informatie.

End-to-end encryptie

Veiligheid is de standaard

Een aantal van je meest persoonlijke momenten worden gedeeld via WhatsApp. Daarom hebben wij end-to-end encryptie ingebouwd in de nieuwste versies van onze app. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van end-to-end encryptie, worden jouw berichten en oproepen beveiligd zodat alleen jij en de persoon waarmee je communiceert deze kunnen lezen of beluisteren en niemand anders, zelfs WhatsApp niet.

Foto's en video's

Deel belangrijke momenten

Verstuur via WhatsApp gemakkelijk foto's en video's. Met de ingebouwde camera kun je ook zelf momenten vastleggen die veel voor je betekenen. Via WhatsApp zullen foto's en video's snel worden verzonden, zelfs als je gebruikmaakt van een langzame verbinding.

Gesproken berichten

Laat je stem horen

Soms is jouw stem het beste medium om de juiste boodschap over te brengen. Met slechts één tik kun je een gesproken bericht opnemen voor de perfecte snelle groet of een lang verhaal.

Documenten

Documenten versturen gemakkelijk gemaakt

Verstuur pdf-bestanden, documenten, spreadsheets, presentaties en meer zonder het gedoe van het verzenden van een e-mail of het gebruiken van apps om bestanden te delen. Je kunt documenten tot een grootte van 100 MB versturen, zodat je gemakkelijk kunt sturen wat je wilt naar wie je wilt.