Meldinger

Enkle, Pålitelige meldinger

Send meldinger med venner og familie helt gratis*. WhatsApp bruker telefonens Internett tilkobling for å sende meldinger så du slipper å betale SMS avgifter.
* Datakostnader kan påløpe. Kontakt din mobiloperatør for detaljer.

Gruppe samtale

Grupper for å holde kontakten

Holdt kontakten med grupper av mennesker som betyr mest, som familiemedlemmer eller kollegaer. Med gruppesamtaler, kan du dele meldinger, bilder og videoer med opp til 256 folk på samme tid. Du kan også navngi grupper, dempe eller tilpasse varslinger og mer til.
Venner
Familie
Helg

WhatsApp på Nett og på datamaskin

Hold samtalen i gang

Med WhatsApp på nett og med eget program for datamaskinen, kan du enkelt synkronisere alle samtalene dine på datamaskinen din så du kan snakke på hvilken enhet som er mest passende for deg. Last ned programmet eller besøk web.whatsapp.com for å komme i gang.

WhatsApp Tale og Video anrop

Snakk fritt

Med taleanrop, kan du snakke med venner og familie gratis*, selv om de er i ett annet land. Og med gratise* videoanrop, kan du snakke ansikt til ansikt når tale og meldinger ikke er nok. WhatsApp tale og video anrop bruker telefonens Internet tilkobling istede for taleminutter, så du trenger ikke bekymre deg over dyre taleavgifter.
* Datakostnader kan påløpe. Kontakt din mobiloperatør for detaljer.

Kryptering fra ende til ende

Sikkerhet som standard

Noen av dine mest personlige øyeblikk er delt på WhatsApp, så vi har lagt til kryptering fra ende til ende i den nyeste oppdateringen av appen vår. Meldingene og samtalene dine er sikret når kryptering fra ende til ende er på, så kun du og personen du kommuniserer med kan lese meldingene eller høre samtalene. Kun dere, og ingen andre. Ikke en gang WhatsApp.

Bilder og Videoer

Del øyeblikk som betyr noe

Send bilder og videoer på WhatsApp momentant. Du kan til og med ta bilder med kameraet på WhatsApp. Med bruk av WhatsApp, er bilder og videoer sendt raskt, selv om du har tregt internett.

Talemeldinger

Si hva du tenker på

Noen ganger sier stemmen din alt. Med bare ett trykk, kan du ta opp en talemelding. Perfekt for å si ett raskt hei, eller for å fortelle en lengre historie.

Dokumenter

Deling av dokumenter er nå blitt lettere

Send PDF filer, dokumenter, regneark, lysbildefremvisninger og mer, uten å måtte bruke andre programmer eller e-post for å sende det. Du kan nå sende dokumenter helt opp til 100 MG, så det er lett å sende over det du vil, til hvem du vil.