Üzenetek

Egyszerű, megbízható üzenetek

Üzenj a barátaidnak és a családodnak ingyenesen*.. A WhatsApp a telefonod internet kapcsolatát használja az üzenetküldéshez, így elkerülheted az SMS díjakat.
* Adathasználati díj felszámításra kerülhet. Lépj kapcsolatba a szolgáltatóddal a részletekért.

Csoportos csevegés

Csoportok, akikkel kapcsolatot tartasz

Maradj kapcsolatban a számodra leginkább fontos csoportokkal, mint a családod vagy a munkatársaid. A csoportos csevegéssel üzeneteket, fotókat, videókat oszthatsz meg akár 256 emberrel is egyszerre. A csoportjaidat elnevezheted, az értesítéseket lenémíthatod vagy személyre szabhatod stb.
Barátok
Család
Hétvége

WhatsApp Web és Asztali alkalmazás

Beszélgess tovább

A WhatsApp Web és Asztali alkalmazással gond nélkül szinkronizálhatod csevegéseidet a számítógépeddel, azért, hogy a számodra legkényelmesebb eszközön csevegj. Töltsd le az Asztali alkalmazást, vagy látogass el ide a kezdéshez: web.whatsapp.com

WhatsApp Hang- és Videóhívás

Beszélj szabadon

A hanghívás alkalmazással ingyenesen*, beszélgethetsz a barátaiddal és családtagjaiddal még akkor is, ha másik országban vannak. És a szintén ingyenes* videóhívással pedig szemtől szembe beszélgethettek, amikor már a hanghívás vagy az üzenet nem elegendőek. A WhatsApp hang- és videóhívás a telefonod internetkapcsolatát használja, nem a mobil előfizetésed hívás perceit, így nem kell aggódnod a drága hívásdíjak miatt.
* Adathasználati díj felszámításra kerülhet. Lépj kapcsolatba a szolgáltatóddal a részletekért.

Végpontok közötti titkosítás

Biztonság alapbeállításként

Mivel a legszemélyesebb pillanataidat osztod meg a WhatsApp-on, ezért beépítettük a végpontok közötti titkosítást az alkalmazásunk legutóbbi verziójába. A végpontok közötti titkosítása során üzeneteid és hívásaid biztonságban vannak, és csupán te és az a felhasználó, akivel csevegsz tudja elolvasni, vagy meghallgatni őket, senki más, még a WhatsApp sem.

Fotók és videók

Oszd meg a fontos pillanatokat

Oszd meg fotóidat és videóidat a WhatsApp-on azonnal. A beépített kamerával rögzítheted legfontosabb pillanataidat. A fotó és videó küldése lassú internet kapcsolat ellenére is gyors a WhatsApp-on.

Hangüzenetek

Oszd meg velünk mi jár a fejedben

Néha a hangod többet mond mindennél. Egyetlen kattintással Hangüzeneteket rögzíthetsz, ami elég egy gyors köszönésre vagy egy hosszabb történetre is.

Dokumentumok

Könnyebbé tettük a dokumentumok megosztását

Küldj pdf-eket, dokumentumokat, táblázatokat, slideshow-kat és még több mindent anélkül, hogy emaillel vagy fájlmegosztó alkalmazásokkal vesződnél. Küldhetsz dokumentumokat egészen 100 MB-ig, mivel könnyebb megkapni valamit, mint valakit.