Poruke

Jednostavno, pouzdano dopisivanje

Dopisujte se s prijateljima i obitelji besplatno*. WhatsApp koristi Internetsku vezu na vašem telefonu za slanje poruka tako da možete izbjeći SMS naknade.
* Mogu biti naplaćene podatkovne naknade. Kontaktirajte svog davatelja usluge za detalje.

Grupni razgovori

Grupe da biste ostali u kontaktu

Ostanite u kontaktu s grupama osoba koje su vam važne, kao što su vaša obitelj ili suradnici. S grupnim razgovorima možete dijeliti poruke, fotografije i video zapise s do 256 osoba odjednom. Također možete dati naziv svojoj grupi, utišati je ili prilagoditi obavijesti za istu, te još puno toga.
Prijatelji
Obitelj
Vikend

WhatsApp na Web-u i Radnoj površini

Neka razgovori traju

S WhatsAppom na webu i radnoj površini možete besprijekorno uskladiti sve vaše razgovore s računalom tako da razgovore možete voditi na bilo kojem uređaju koji vam više odgovara. Preuzmite aplikaciju za radnu površinu ili posjetite web.whatsapp.com kako biste započeli.

WhatsApp glasovni i video pozivi

Razgovarajte besplatno

S glasovnim pozivima, možete razgovarati s prijateljima i obitelji besplatno * , čak i ako se nalaze u drugoj državi. S besplatnim * video pozivima, možete voditi razgovore licem u lice kada glas ili tekst jednostavno nisu dovoljni. WhatsApp glasovni i video pozivi koriste Internetsku vezu Vašeg telefona, umjesto minuta unutar Vaše tarife, tako da ne morate brinuti o skupim naknadama za pozive.
* Mogu biti naplaćene podatkovne naknade. Kontaktirajte svog davatelja usluge za detalje.

End-to-end šifriranje

Ugrađena sigurnost

Neki od vaših najosobnijih trenutaka dijele se putem WhatsAppa, što je razlog zašto smo ugradili end-to-end šifriranje u najnovije verzije naše aplikacije. Kada je end-to-end šifriranje aktivno, vaše poruke i pozivi su osigurani na način da ih isključivo vi i osoba koja s kojom komunicirate možete pročitati ili preslušati, nitko između, čak niti WhatsApp.

Fotografije i video zapisi

Podijelite bitne trenutke

Šaljite fotografije i video zapise trenutačno. Čak možete uhvatiti trenutke koji vam najviše znače s ugrađenom kamerom. S WhatsAppom, fotografije i video zapisi šalju se brzo čak i ako ste na sporoj vezi.

Glasovne poruke

Recite što Vam je na umu

Ponekad, ton vašeg glasa govori sve. Sa samo jednim dodirom možete snimiti glasovnu poruku, savršeno za brzi pozdrav ili dužu priču.

Dokumenti

Pojednostavljeno dijeljenje dokumenata

Šaljite PDFove, dokumente, proračunske tablice, dijaprojekcije i više, bez mučenja s emailom ili aplikacijama za dijeljenje datoteka. Možete slati dokumente veličine do 100 MB, tako da je lako poslati što trebate, kome trebate.