Viestit

Helppoa ja luotettavaa viestintää

Lähetä viestejä ystävillesi ja perheellesi ilmaiseksi*. WhatsApp käyttää puhelimesi Internet-yhteyttä viestien lähettämiseen, joten vältyt tekstiviestimaksuilta.
* Tiedonsiirtomaksuja saatetaan veloittaa. Ota yhteyttä operaattoriisi saadaksesi lisätietoja.

Ryhmäkeskustelut

Pidä yhteyttä ryhmien avulla

Ryhmäkeskusteluiden avulla voit pitää yhteyttä sinulle tärkeimpiin ihmisiin, kuten perheeseesi tai kollegoihisi. Ryhmissä voit jakaa viestejä, kuvia ja videoita jopa 256 henkilölle kerrallaan. Voit myös nimetä ryhmän, mykistää sen, mukauttaa ilmoituksia ja paljon muuta.
Kaverit
Perhe
Viikonloppu

WhatsApp verkossa ja työpöytäsovelluksena

Pysy aina mukana keskustelussa

WhatsAppin verkko- ja työpöytäsovelluksien avulla voit helposti synkronoida kaikki keskustelut tietokoneellesi, jotta voit keskustella aina haluamallasi laitteella. Lataa työpöytäsovellus tai siirry osoitteeseen web.whatsapp.com, niin pääset alkuun.

WhatsAppin ääni- ja videopuhelut

Juttele vapaasti

Äänipuheluilla voit jutella ystävillesi ja perheellesi ilmaiseksi*, vaikka he olisivat toisessa maassa. Ilmaisten* videopuheluiden avulla voit keskustella kasvokkain - silloin kun tuntuu, että äänipuhelu tai viestit eivät ole riittäviä. WhatsAppin ääni- ja videopuhelut käyttävät puhelimesi Internet-yhteyttä puhepaketin sijaan, joten sinun ei tarvitse huolehtia kalliista puhelumaksuista.
* Tiedonsiirtomaksuja saatetaan veloittaa. Ota yhteyttä operaattoriisi saadaksesi lisätietoja.

Täysi salaus

Automaattisesti turvallinen

Jaat osan henkilökohtaisimmista asioistasi WhatsAppin avulla. Tämän takia täyttä salausta käytetään sovelluksen uusimmissa versioissa. Täysi salaus tarkoittaa, että viestit ja puhelut suojataan niin, että vain sinä ja keskustelukumppanisi voitte lukea tai kuunnella niitä - ei kukaan muu, ei edes WhatsAppin henkilökunta.

Kuvat ja videot

Jaa sinulle tärkeät hetket

Lähetä kuvia ja videoita helposti WhatsAppissa. Voit jopa tallentaa sinulle tärkeimmät tapahtumat sisäänrakennetulla kameralla. Kuvien ja videoiden lähettäminen on nopeaa WhatsAppissa, vaikka käyttäisit hidasta yhteyttä.

Ääniviestit

Sano ääneen mitä ajattelet

Välillä on helpointa sanoa asia ääneen. Voit lähettää yhdellä napautuksella ääniviestin, helppo tapa sanoa nopea moi tai kertoa pidempikin asia.

Dokumentit

Jaa dokumentteja helposti

Lähetä PDF-tiedostoja, dokumentteja, laskentataulukoita, diaesityksiä ja monia muita - sinun ei tarvitse tuhlata aikaa sähköpostin tai tiedostonjako-ohjelmien kanssa. Voit lähettää jopa 100 megatavun kokoisia dokumentteja, joten saat helposti lähetettyä haluamasi dokumentin kenelle haluat.