Κείμενα

Απλά, Αξιόπιστα μηνύματα

Στείλετε μηνύματα στους φίλους και την οικογένεια δωρεάν*. Το WhatsApp χρησιμοποιεί τη σύνδεση διαδικτύου του τηλεφώνου σας για να στείλει μηνύματα ώστε να αποφύγετε τις χρεώσεις των SMS.
* Μπορεί να υπάρξουν χρεώσεις δεδομένων. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για λεπτομέρειες.

Ομαδική συνομιλία

Κρατηθείτε σε επαφή με ομάδες

Κρατήστε επαφή με ομάδες ατόμων που αξίζουν για εσάς, όπως οικογένεια ή συνάδελφοι. Με τις ομαδικές συνομιλίες, μπορείτε να μοιραστείτε μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο με έως 256 άτομα ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να ονομάσετε την ομάδα σας, να βάλετε σε σιγή ή να αλλάξετε τις ειδοποιήσεις, και άλλα πολλά.
Φίλοι
Οικογένεια
Σαββατοκύριακο

WhatsApp στο δίκτυο και στον υπολογιστή

Κρατήστε τη συνομιλία ενεργή

Με το WhatsApp στο διαδίκτυο και στον υπολογιστή, μπορείτε να συγχρονίζετε απρόσκοπτα όλες τις συνομιλίες σας στον υπολογιστή σας ώστε να συνομιλείτε με όποια συσκευή σας είναι πιο εύκολο. Λήψη εφαρμογής υπολογιστή ή επισκεφτείτε web.whatsapp.com για να ξεκινήσετε.

Φωνητικές κλήσεις και Βιντεοκλήσεις WhatsApp

Μιλήστε ελεύθερα

Με τις φωνητικές κλήσεις, μπορείτε να μιλάτε με φίλους και οικογένεια δωρεάν*, ακόμα και αν βρίσκονται σε άλλη χώρα και με τις δωρεάν* βιντεοκλήσεις, μπορείτε να έχετε συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο όταν η φωνή και το κείμενο δεν είναι αρκετά. Οι φωνητικές κλήσεις και οι βιντεοκλήσεις WhatsApp χρησιμοποιούν τη σύνδεση διαδικτύου του τηλεφώνου σας αντί για το πρόγραμμα ομιλίας σας, οπότε δεν πρέπει να ανησυχείτε για ακριβές χρεώσεις κλήσεων.
* Μπορεί να υπάρξουν χρεώσεις δεδομένων. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για λεπτομέρειες.

Κρυπτογράφηση

Εξ'ορισμού αφάλεια

Στο WhatsApp μοιράζεστε μερικές από τις πιο προσωπικές σας στιγμές, γι'αυτόν τον λόγο ενσωματώσαμε την κρυπτογράφηση στις τελευταίες εκδόσεις της εφαρμογής μας. Όταν τα μηνύματα και οι κλήσεις σας κρυπτογραφούνται είναι ασφαλή ώστε μόνο εσείς και το άτομο με το οποίο επικοινωνείτε να μπορείτε να τα διαβάσετε ή τα ακούσετε και κανένας άλλος, ούτε το WhatsApp.

Φωτογραφίες και Βίντεο

Μοιραστείτε στιγμές που αξίζουν

Στείλτε φωτογραφίες και βίντεο στο WhatsApp άμεσα. Μπορείτε να συλλαμβάνεται στιγμές που για σας αξίζουν με την ενσωματωμένη κάμερα. Με το WhatsApp, φωτογραφίες και βίντεο στέλνονται γρήγορα ακόμα και με αργή σύνδεση.

Φωνητικά μηνύματα

Πείτε μας τι σκέφτεστε

Μερικές φορές η φωνή σας τα λέει όλα. Με μόνο ένα πάτημα μπορείτε να εγγράψετε ένα φωνητικό μήνυμα, τέλειο για ένα γρήγορα Γεια ή μια μεγάλη ιστορία.

Έγγραφα

Η αποστολή εγγράφων έγινε εύκολη υπόθεση

Στείλτε PDF, έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις και πολλά ακόμα χωρίς την καθυστέρηση των email ή των εφαρμογών μεταφοράς δεδομένων. Μπορείτε να στέλνετε έγγραφα μέχρι 100 MB, οπότε είναι εύκολο να μεταφέρετε αυτό που χρειάζεστε σε αυτόν που το χρειάζεται.