Tekster

Enkel, pålidelige beskeder

Send beskeder til dine venner og familie gratis*. WhatsApp bruger din telefons internet forbindelse, til at sende beskeder, så du undgår at betale for SMS.
* Dataudgifter kan forekomme. Kontakt din udbyder for detaljer.

Gruppe chat

Grupper til at holde kontakten

Hold kontakten med gruppen af personer, der betyder mest, som din familie eller kollegaer. Med gruppe chat, kan du dele beskeder, billeder og videoer med op til 256 personer på én gang. Du kan også navngive din gruppe, gøre den lydløs, tilpasse notifikationer og meget mere.
Venner
Familie
Weekend

WhatsApp på nettet og skrivebord

Hold samtalen i gang

Med WhatsApp på nettet og skrivebordet, kan du uden problemer synkronisere alle dine chats til din computer, så du kan chatte på den enhed, som er mest praktisk for dig. Hent skrivebords app'en eller besøg web.whatsapp.com for at komme i gang.

WhatsApp tale og video opkald.

Snak frit

Med lydopkald, kan du snakke med dine venner og familie gratis*, også selvom de er i et andet land. Og med gratis* video opkald, kan du have ansigt til ansigts samtaler, når tale eller tekst bare ikke er nok. WhatsApp opkald og video opkald, bruger din telefons internetforbindelse, i stedet for din mobils minutpris, så du ikke skal bekymre dig om dyre opkald.
* Dataudgifter kan forekomme. Kontakt din udbyder for detaljer.

Kryptering

Sikkerhed som standard

Nogle af dine mest personlige øjeblikke, bliver delt på WhatsApp og det er derfor vi indbyggede kryptering, i de nyeste versioner af vores app. Når krypteret, vil dine beskeder og opkald være sikret, så kun du og den person du kommunikerer med, kan læse eller lytte til dem og ingen andre, ikke engang WhatsApp.

Billeder og videoer

Del øjeblikke der betyder noget

Send billeder og videoer på WhatsApp øjeblikkeligt. Du kan også fange de øjeblikke, der betyder mest for dig, med det indbyggede kamera. Med WhatsApp sendes billeder og videoer hurtigt, selv hvis du er på en langsom forbindelse.

Talebeskeder

Fortæl hvad du tænker

Nogle gange siger din stemme alt. Med et tryk kan du optage en talebesked, perfekt til bare at sige hej, eller til en længere historie.

Dokumenter

Del dokumenter let

Send PDF'er, dokumenter, regneark, slideshows og mere, uden al besværet med emails eller fildelings apps. Du kan sende dokumenter på op til 100 MB, så det er nemt at få hvad du har brug for og sende til hvem du vil.