Texts

Missatgeria senzilla i de confiança.

Envia missatges als teus amics i família gratuïtament*. WhatsApp utilitza la connexió a Internet del teu telèfon per enviar missatges, així t'estalvies el cost dels SMS.
* Pot haver-hi càrrecs per dades. Posa't en contacte amb el teu proveïdor per obtenir més informació.

Xat de grup

Grups amb els que seguir en contacte

No perdis el contacte amb els grups que t'importen més, com ara la teva família o companys de feina. Amb els xats de grup podràs compartir missatges, fotos i vídeos amb grups de fins a 256 persones. També podràs posar un nom al vostre grup, silenciar-lo, personalitzar les notificacions i molt més.
Amics
Família
Cap de setmana

WhatsApp a Internet i a l'escriptori

No pareu de xerrar

Amb WhatsApp a Internet i a l'escriptori podràs sincronitzar tots els teus xats al teu ordinador i xatejar des del dispositiu que et vagi millor. Descarrega't l'aplicació per a escriptori o ves web.whatsapp.com per començar.

Trucades de veu i vídeo de WhatsApp

Parleu lliurement

Amb les trucades de veu, podreu parlar amb els vostres amics i la vostra família de franc*, fins i tot si són en un altre país. I amb les trucades de vídeo gratuites*, podreu conversar cara a cara. Perfecte per als moments en que no n'hi ha prou amb un missatge o la veu. Les trucades de veu i vídeo de WhatsApp utilitzen la vostra connexió d'Internet i no gasten minuts del vostre pla de trucades, per tant no cal que us preocupeu de recàrrecs.
* Pot haver-hi càrrecs per dades. Posa't en contacte amb el teu proveïdor per obtenir més informació.

Encriptació d'extrem a extrem

Seguretat per defecte

Comparteixes molts moments importants per WhatsApp, per això hem integrat l'encriptació d'extrem a extrem a les últimes versions de la nostra aplicació. Les trucades i missatges segurs amb encriptació d'extrem a extrem només poden ser escoltats o llegits per tu i la persona amb qui et comuniques. Ni WhatsApp ni altri pot accedir-hi.

Fotos i videos

Comparteix moments importants

Envia fotos i vídeos per WhatsApp de forma instantània. Fins i tot podràs capturar els moments més importants amb la càmera integrada. Amb WhatsApp, les fotos i els vídeos s'envien ràpidament, encara que tinguis una connexió lenta.

Missatges de veu

Digueu què penseu

Sovint, la veu ho diu tot. Amb un sol toc, podeu gravar un missatge de veu perfecte per dir "hola" o explicar qualsevol cosa.

Documents

Compartir documents fàcilment

Envia PDFs, documents, fulles de càlcul, passis de diapositives i molt més sense necessitat de correus electrònics o aplicacions per compartir arxius. Podràs enviar documents de fins a 100 MB, i serà ben fàcil enviar o sol·licitar el que necessites a qui vulguis.