Контактирај со WhatsApp

WhatsApp Messenger подршка

За подобро да можеме да асистираме, контактирај нѐ од твојот телефон со отвaрање на WhatsApp > Поставки > Помош > Контактирај нѐ. Исто така, можеш да ги посетиш нашите ЧПП за дополнителни информации.

Кажи нѝ како го користиш WhatsApp со одбирање на една од опциите наведени подолу. Потоа притисни на прикажаниот мејл за да нѐ контактираш.