Контактирај со WhatsApp

Техничка подршка

Молиме слободно контактирај со нашата служба за техничка подршка:
support@whatsapp.com

Прашања за Политика на приватност

— Доколу имаш прашања во врска со нашата Политика на приватност, молиме контактирај нѐ.

Бизнис прашања

Молиме слободно контактирај со нашиот бизнис тим:
bd@whatsapp.com

Корпоративна адреса

WhatsApp Inc.

650 Castro Street, Suite 120-219
Mountain View, California, 94041
Соединети Американски Држави

WhatsApp Inc. е корпорација заснована во државата Делавер — Досие #5482270