Despre WhatsApp

Aplicația noastră

Mai mult de 1 miliard de persoane din peste 180 de țări utilizează WhatsApp1 pentru a ține legătura cu prietenii și familia, oricând și oriunde. Aplicația WhatsApp este gratuită2 și oferă servicii de mesagerie și apeluri simple, securizate, de încredere, accesibile pe telefoanele din toată lumea.

1 Corect, numele WhatsApp este un joc de cuvinte de la fraza What's Up.

2 Se pot percepe taxe pentru datele mobile.

Misiunea noastră

WhatsApp a început ca o alternativă pentru SMS. Produsul nostru acceptă trimiterea și primirea unei varietăți de fișiere media: texte, poze, videoclipuri, documente, locații, precum și apeluri vocale. Mesajele și apelurile sunt securizate prin criptare integrală, însemnând că nicio terță parte, inclusiv WhatsApp nu le poate citi sau asculta. În spatele oricărei decizii luate stă dorința noastră de a permite oamenilor să comunice oriunde în lume fără bariere.

Echipa noastră

WhatsApp a fost fondat de Jan Koum și Brian Acton, care anterior au petrecut 20 de ani la Yahoo, perioadă combinată între cei doi. WhatsApp s-a alăturat la Facebook în 2014, dar continuă să activeze ca o aplicație separată cu un scop precis de a construi un serviciu de mesagerie ce funcționează în mod rapid și de încredere oriunde în lume.