Despre WhatsApp

Aplicația noastră

Mai mult de un miliard de oameni din 180 de țări folosesc WhatsApp1 pentru a ține legătura cu prietenii și familia, oricând și oriunde. WhatsApp este free2 și oferă posibilitatea de a trimite mesaje și de a apela într-un mod simplu și securizat, opțiuni disponibile pe toate telefoanele din întreaga lume.

1 Corect, numele WhatsApp este un joc de cuvinte de la fraza What's Up.

2 Se pot percepe taxe pentru datele mobile.

Misiunea noastră

WhatsApp a început ca o alternativă pentru SMS. Produsul nostru acceptă trimiterea și primirea unei varietăți de fișiere media: texte, poze, videoclipuri, documente, locații, precum și apeluri vocale. Mesajele și apelurile sunt securizate prin criptare integrală, însemnând că nicio terță parte, inclusiv WhatsApp nu le poate citi sau asculta. În spatele oricărei decizii luate stă dorința noastră de a permite oamenilor să comunice oriunde în lume fără bariere.

Echipa noastră

WhatsApp a fost fondat de Jan Koum și Brian Acton, care anterior au petrecut 20 de ani la Yahoo, perioadă combinată între cei doi. WhatsApp s-a alăturat la Facebook în 2014, dar continuă să activeze ca o aplicație separată cu un scop precis de a construi un serviciu de mesagerie ce funcționează în mod rapid și de încredere oriunde în lume.