WhatsApp-ról

Alkalmazásunk

Több mint 1 milliárd ember 180 országban használja a WhatsApp-ot1, hogy bárhol és bármikor kapcsolatba léphessen barátaival és családtagjaival. A WhatsApp ingyenes2, és egyszerű, biztonságos, megbízható üzenetküldést és hívásokat biztosít telefonon a világ minden táján.

1 Igen, a WhatsApp neve egy szójáték, ami a What's Up kifejezésre utal.

2 Adathasználati díj felszámításra kerülhet.

Küldetésünk

A WhatsApp az SMS alternatívájaként indult. Termékünk jelenleg többféle média küldését és fogadását támogatja: szöveg, fotó, videó, dokumentumok, helyzet és hanghívások. Üzeneteink és hívásaink titkosítottak a végpontok között, ami azt jelenti, hogy semmilyen harmadik fél és még a WhatsApp sem tudja elolvasni, vagy meghallgatni őket. A termékkel kapcsolatos minden döntésünk mögött az áll, hogy azt szeretnénk, hogy az emberek a világon bárhol korlátok nélkül kommunikálhassanak.

Csoportunk

A WhatsApp-ot Jan Koum és Brian Acton alapították, akik korábban összesen 20 évet töltöttek a Yahoo-nál. A WhatsApp 2014-ben csatlakozott a Facebook-hoz, de továbbra is különálló alkalmazásként működik, és arra koncentrál, hogy olyan üzenetküldő szolgáltatást hozzon létre, ami a világ minden táján gyorsan és megbízhatóan működik.