WhatsApp Sikkerhed

Beskyttelse af personlige oplysninger og Sikkerhed ligger i vores DNA

Fra dag 1, byggede vi WhatsApp til at hjælpe dig med at holde kontakten med venner, dele vitale oplysninger naturkatastrofer, genoprette forbindelsen til adskilte familier, eller søge efter et bedre liv. Nogle af dine mest personlige øjeblikke deles med WhatsApp, hvilket er grunden til at vi indbyggede kryptering i vores nyeste version af WhatsApp. Når krypteret, vil dine beskeder, billeder, videoer, talebeskeder, dokumenter og opkald være sikret imod at falde i de forkerte hænder.

Sikkerhed som standard

WhatsApp's kryptering er tilgængelig, når du og de personer du sender beskeder sammen med, bruger den nyeste version af WhatsApp. Mange andre besked apps krypterer kun beskeder mellem jer, med WhatsApp's kryptering sikres det, at kun du og den person du kommunikerer med, kan læse hvad der sendes og ingen andre, ikke engang WhatsApp. Dette skyldes at dine beskeder er sikret med en lås, hvor det kun er dig og modtageren der har den specielle nøgle, der er nødvendig for at låse op og læse dem. For ekstra beskyttelse har hver besked du sender, sin egen unikke lås. Alt dette sker automatisk: Ingen grund til at aktivere i indstillinger, eller oprette særlige hemmelige chats, for at sikre dine beskeder.

Tal frit

WhatsApp Opkald lader dig snakke med dine venner og familie, også hvis de er i et andet land. Ligesom dine beskeder er WhatsApp opkald krypteret, så hverken WhatsApp eller andre kan høre dem.

Beskeder der bliver hos dig

Dine beskeder skal være i dine hænder. Det er derfor at WhatsApp ikke gemmer dine beskeder på vores servere, vores kryptering betyder at når vi leverer dem, vil hverken WhatsApp eller andre kunne læse dem.

Se selv efter

WhatsApp lader dig kontrollere, om de opkald du foretager og de beskeder du sender er krypteret. Kig efter indikatoren i kontakt eller gruppe info.

Få alle detaljer

Læs en teknisk forklaring af WhatsApp's kryptering, udviklet i samarbejde med Open Whisper Systems.