Pridružite se WhatsApp
WhatsApp je hiter, preprost in zanesljiv način za pogovarjanje s komerkoli na svetu. Več kot 1 milijarda ljudi v več kot 180 državah uporablja WhatsApp, da ostane v stiku s prijatelji in družino, kjerkoli in kadarkoli. WhatsApp ni le brezplačen, ampak je na voljo tudi na večini naprav ter deluje tudi v okoljih s slabimi povezavami —, kar ga omogoča zanesljivega in dostopnega kjerkoli ste. Je preprosta in varna storitev za deljenje najljubših trenutkov, pomembnih informacij ali za ohranjanje stikov s prijatelji. WhatsApp pomaga ljudem komunicirati in deliti, ne glede na to, kje so.

WhatsApp is proud to be an Equal Employment Opportunity and Affirmative Action employer. We do not discriminate based upon race, religion, color, national origin, sex, sexual orientation, gender identity, age, status as a protected veteran, status as an individual with a disability, or other applicable legally protected characteristics. Click here to read Equal Employment Opportunity is the Law.

We are committed to providing reasonable accommodations for qualified individuals with disabilities and disabled veterans in our job application procedures. If you need assistance or an accommodation due to a disability, you may contact us at accommodations-ext@fb.com or you may call us at +1 650 308 7837.

WhatsApp participates in the E-Verify program in certain locations, as required by law.