Придружи се на WhatsApp

WhatsApp е најбрзо растечка комуникациска компанија во светот, со повеќе од 1 милијарда активни корисници глобално. Помагаме да бидат поблиску пријатели, фамилии, заедници, фудбалски групи, доктори, следачи на бури, и милиони други. Штотуку започнуваме. Ги бараме најдобрите индивидуалци за раст и подршка на оваа неверојатна заедница од корисници. WhatsApp е рангиран како еден од топ 25-те најмногу симнувани апликации во преку 100 земји на App Store и има над 1 милијарда инсталирања на Google Play. Нашите пространи канцеларии се лоцирани во срцето на центарот на Mountain View.