Punësimi në WhatsApp
WhatsApp është ndërmarrje komunikimi me zgjerimin më të shpejtë në botë, ajo ka mbi 1 miliard përdorues aktiv anembanë globit. Ne i ndihmojme shokët, familjet, komunitetet, grupet e futbollit, mjekët, dokumetuesit e stuhive dhe miliona njerëz të tjerë të qëndrojnë në kontakt me njëri-tjetrin. Ne kërkojmë vazhdimisht njerëz të aftë të cilët e ndihmojnë këtë komunitet të mrekllueshëm përdoruesish të zgjerohet. WhatsApp ka qenë i radhitur si njëri ndër 25 aplikacionet më të shkarkuara në mbi 100 shtete në App Store dhe është shkarkuar mbi 1 miliard herë nga Google Play.

WhatsApp is proud to be an Equal Employment Opportunity and Affirmative Action employer. We do not discriminate based upon race, religion, color, national origin, sex (including pregnancy, childbirth, or related medical conditions), sexual orientation, gender identity, gender expression, age, status as a protected veteran, status as an individual with a disability, genetic information, or other applicable legally protected characteristics. We also consider qualified applicants with criminal histories, consistent with applicable federal, state and local law. You may view Facebook’s Pay Transparency Policy and Equal Employment Opportunity is the Law notice by clicking on their corresponding links. Additionally, WhatsApp participates in the E-Verify program in certain locations, as required by law.

WhatsApp is committed to providing reasonable accommodations for candidates with disabilities in our recruiting process. If you need any assistance or accommodations due to a disability, please let us know at accommodations-ext@fb.com.