Alăturați-vă WhatsApp
WhatsApp oferă o modalitate ușoară, de încredere și simplă de a ține în contact cu diverse persoane din întreaga lume. Mai mult de 1 miliard de oameni din 180 de țări folosesc WhatsApp pentru a păstra legătura cu prietenii și familia, oricând și de oriunde. WhatsApp nu numai că este o aplicație gratuită dar este disponibilă pe mai multe tipuri de telefoane, precum și în zone cu o conexiune mai problematică — astfel fiind foarte accesibilă din orice loc. Este o modalitate simplă și sigură de a împărtăși momente speciale, de a trimite anumite informații sau de a păstra legătura cu prietenii. WhatsApp ajută oamenii să fie conectați și să împărtășească amintiri oriunde s-ar afla în lume.

WhatsApp is proud to be an Equal Employment Opportunity and Affirmative Action employer. We do not discriminate based upon race, religion, color, national origin, sex (including pregnancy, childbirth, or related medical conditions), sexual orientation, gender identity, gender expression, age, status as a protected veteran, status as an individual with a disability, genetic information, or other applicable legally protected characteristics. We also consider qualified applicants with criminal histories, consistent with applicable federal, state and local law. You may view Facebook’s Pay Transparency Policy and Equal Employment Opportunity is the Law notice by clicking on their corresponding links. Additionally, WhatsApp participates in the E-Verify program in certain locations, as required by law.

WhatsApp is committed to providing reasonable accommodations for candidates with disabilities in our recruiting process. If you need any assistance or accommodations due to a disability, please let us know at accommodations-ext@fb.com.