Csatlakozz a WhatsApp-hoz
A WhatsApp egy gyors, egyszerű és megbízható módja annak, hogy beszélj bárkivel a világon. Több mint 1 milliárd ember használja a WhatsApp-ot 180 országban, hogy bárhol és bármikor kapcsolatban maradhasson barátaival és családtagjaival. A WhatsApp nem csak hogy ingyenes, de elérhető számos mobilkészüléken és gyenge hálózati kapcsolattal rendelkező helyeken — ezáltal elérhető és megbízhatóvá téve bármerre is jársz. Ez egy egyszerű és megbízható módja annak, hogy megoszd kedvenc emlékeidet, fontos információkat küldj vagy csevegj egy barátoddal. A WhatsApp segít az embereknek kapcsolatot tartani és megosztani bármit, bárhol a világban.

WhatsApp is proud to be an Equal Employment Opportunity and Affirmative Action employer. We do not discriminate based upon race, religion, color, national origin, sex (including pregnancy, childbirth, or related medical conditions), sexual orientation, gender identity, gender expression, age, status as a protected veteran, status as an individual with a disability, genetic information, or other applicable legally protected characteristics. We also consider qualified applicants with criminal histories, consistent with applicable federal, state and local law. You may view Facebook’s Pay Transparency Policy and Equal Employment Opportunity is the Law notice by clicking on their corresponding links. Additionally, WhatsApp participates in the E-Verify program in certain locations, as required by law.

WhatsApp is committed to providing reasonable accommodations for candidates with disabilities in our recruiting process. If you need any assistance or accommodations due to a disability, please let us know at accommodations-ext@fb.com.