Текстове

Лесен и Надежден чат

Изпращайте съобщения на вашите близки и приятели безплатно*. WhatsApp използва Интернет връзката на вашия телефон за изпращане на съобщенията, за да може да си спестите таксите за SMS.
* Може да се приложат такси за данни. Свържете се с Вашия доставчик за повече подробности.

Групов чат

Групи, с които да поддържате връзка

Поддържайте връзка с групите, които са от значение за Вас, такива като вашето семейство или колеги. С груповите чатове може да споделяте съобщения, снимки и видеоклипове с до 256 човека наведнъж. Също така може да поставите име на групата, да заглушите или да персонализирате известията, и още много други.
Приятели
Семейство
Уикенд

WhatsApp в мрежата и на десктопа

Продължете разговора

С WhatsApp в интернет и на десктопа, може безпроблемно да синхронизирате всичките си чатове с компютъра си, така че може да си чатите от устройството, което Ви е най-удобно. Изтеглете десктоп приложението или посетете като начало web.whatsapp.com .

WhatsApp Гласови и Видео Обаждания

Говорете безплатно

С гласовите обаждания, можете да говорите с приятелите и семейството си безплатно*,, дори те да са в друга държава. А когато гласът или текстът не са достатъчни, можете да разговаряте лице в лице безплатно* с видеообажданията. WhatsApp гласовите и видео обаждания използват Интернет връзката на телефона ви, вместо абонаментните планове за разговори, така че не е нужно да се притеснявате за скъпите разговорни такси.
* Може да се приложат такси за данни. Свържете се с Вашия доставчик за повече подробности.

Криптиране от край до край

Сигурност по подразбиране

Някои от Вашите най-лични моменти са споделени в WhatsApp, затова създадохме криптиране от край до край в последните версии на приложението ни. Когато са криптирани от край до край, съобщенията и обажданията Ви са подсигурени, така че само Вие и човекът, с когото си общувате, можете да ги прочетете или прослушате, никой друг, дори и WhatsApp.

Снимки и Видеоклипове

Споделете важните моменти

Изпращайте снимки и видеоклипове мигновено. Дори може да заснемете значимите за Вас моменти с вградената камера. С WhatsApp изпращането на снимки и видеоклипове е бързо, дори да имате бавна интернет връзка.

Гласови съобщения

Кажете за какво си мислите

Понякога гласът ви казва всичко. Само с едно натискане може да запишете гласово съобщение, идеално както само за здравей, така и за по-дълга история.

Документи

Споделянето на документи е лесно

Изпращайте PDF файлове, документи, електронни таблици, слайдшоута и много други, без да се налага използването на имейл или приложения за споделяне на файлове. Можете да изпращате документи до 100 MB, което улеснява изпращането на това, което искате до този, който искате.