Hesabımı nasıl silerim?

Hesabınızı WhatsApp içinden silebilirsiniz.

Hesabınızın silinmesi aşağıdakilere neden olur

  • Hesabınız WhatsApp'tan silinir.
  • Arkadaşlarınızın WhatsApp Favoriler listelerinden silinirsiniz.
  • Tüm WhatsApp gruplarınızdan silinirsiniz.
  • Telefonunuzdaki mesaj geçmişiniz silinir.
  • WhatsApp hizmeti ödeme bilgileriniz silinir.

WhatsApp hesabınızı silmek için

  1. WhatsApp'ın en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun. Güncelleme olup olmadığını görmek için iPhone'unuzdan App Store'a gidin.
  2. WhatsApp'ı açın ve Ayarlar > Hesap > Hesabımı Sil'e gidin.

  3. Telefon numaranızın uluslararası biçimini kullanarak girin.

  4. WhatsApp hesabınızı silmek istediğinizden eminseniz Hesabımı Sil tuşuna dokunun.

Eğer WhatsApp hesabınızı daha sonraki bir tarihte yeniden aktifleştirmek isterseniz, silinmeden önceki verinizi, bir yedekleme yaratma sunularak geri yükleyebileceksiniz. WhatsApp'da nasıl yedekleme ve geri yükleme yapacağınız ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen bu SSS makale'ye bakınız.

Lütfen hesabınızı sizin için silemeyeceğimizi unutmayın.

Diğer platformlarda hesabınızı nasıl silebileceğinizi bu makalelerden öğrenebilirsiniz: Android | BlackBerry | Nokia S40 | Nokia S60 | Windows Phone | BlackBerry 10.

Hoşçakalın,
WhatsApp Destek Ekibi