Când călătoresc în străinătate voi fi taxat pentru serviciul roaming?

WhatsApp Messenger folosește același plan de date pentru internet ca și atunci când navigați pe internet sau trimiteți un e-mail de pe telefonul dvs. În cazul în care folosiți date celulare în timp ce aveți serviciul roaming activat, acest lucru poate genera costuri suplimentare. Contactați operatorul dvs. pentru mai multe informații privind serviciul roaming, tarifele și politica privind utilizarea cartelei SIM.

În cazul în care nu dețineți un plan internațional de date, închideți Data Roaming accesând Setări Windows Phone > sistem > rețea celulară + SIM > Opțiuni pentru roaming de date > fără roaming.

Utilizarea serviciului WhatsApp în timp ce telefonul dvs. este conectat la Wi-Fi nu ar trebui să genereze niciun cost suplimentar. Vă rugăm să rețineți, anumite rețele Wi-Fi pot percepe costuri sau pot limita accesul gratuit.

De asemenea, vă recomandăm setați starea pe WhatsApp "Momentan, folosesc serviciul roaming, vă voi contacta când voi fi conectat la Wi-Fi". În acest fel prietenii dvs. vor înțelege de ce nu veți putea răspunde imediat.

Numai bine,
Serviciul Clienți WhatsApp