Cum salvez și recuperez istoricul conversației pe WhatsApp?

Salvarea mesajelor dumneavoastră

Dacă aveți un telefon S60, conversațiile dvs. WhatsApp sunt salvate automat în fiecare zi la ora 4 dimineața (ora dumneavoastră). Efectuați un backup manual pentru a vă asigura ca toate conversațiile dumneavoastră sunt salvate:

  1. Deschideți WhatsApp și accesați Opțiuni > Setări > Istoric conversație > Backup istoric conversație.
  2. Apăsați Da pentru a salva istoricul conversației.

Recuperarea mesajelor

În cazul în care veți șterge și reinstala WhatsApp, veți fi întrebat dacă veți dori să recuperați istoricul conversației în momentul în care veți deschide aplicația din nou. Apăsați Recuperați și tot istoricul conversației ar trebui să se încarce.

În cazul în care doriți să transferați conversațiile de pe un dispozitiv S60 pe un alt dispozitiv S60, vă rugăm să mutați cardul SD pe noul telefon înainte de a instala aplicația WhatsApp pe acesta. În cazul în care nu aveți un card SD, va trebui să copiați întregul director ‘wa’ de pe vechiul telefon pe memoria noului telefon. Instalați WhatsApp și apăsați Recuperați când vedeți opțiunea disponibilă, astfel, istoricul conversației dvs. se va putea încărca.

Mai jos găsiți câteva informații tehnice privind backup-ul dvs.

  1. Fișierele backup-ului sunt salvate pe un director numit ‘wa’ și sunt denumite MsgStore.bak.
  2. Fișierele backup-ului sunt salvate atât pe memoria internă a telefonului cât și pe cardul SD, doar cu condiția să existe îndeajuns de mult spațiu.
  3. Fișierele backup-ului sunt valide doar pentru 7 zile de la ultima salvare. Asigurați-vă că importați aceste fișiere înainte ca acestea să expire!
  4. Fișierele backup-ului sunt sensibile la numerele de telefon; vor funcționa doar cu același număr de telefon.
  5. Fișierele backup-ului sunt salvate într-un format care se poate deschide doar cu WhatsApp. În cazul în care doriți să citiți aceste conversații pe calculatorul dumneavoastră, puteți să le trimiteți sub forma unui fișier.txt de pe WhatsApp pe e-mail-ul dvs..

Numai bine,
Serviciul Clienți WhatsApp