Cum configurez opțiunea descărcare automată?

Implicit, WhatsApp pentru dispozitivele Nokia S40, nu va descărca automat niciodată fișierele media.

Pentru a configura opțiunea descărcare automată, accesați Opțiuni > Setări > Setări conversație > Descărcare automată media.

Aici puteți selecta ce tip de conexiune să folosiți pentru WhatsApp în momentul în care doriți să descărcați media.

Niciodată

Fișierele media selectate nu se vor descărca automat niciodată. Va fi nevoie să apăsați pe fiecare imagine sau fișier video pentru a fi descărcat.

Wi-Fi

Fișierele media selectate se vor descărca automat în momentul în care veți fi conectat la o rețea Wi-Fi (ex. internetul de la domiciliul personal).

Wi-Fi și Rețea celulară

Fișierele media selectate se vor descărca automat în momentul în care veți fi conectat la o rețea Wi-Fi sau date celulare.

Wi-Fi, Rețea celulară, Roaming

Fișierele media selectate se vor descărca automat în momentul în care veți fi conectat la o rețea Wi-Fi, date celulare chiar și în momentul în care utilizați serviciul roaming.

Notă: Activarea opțiunii de descărcare automată fișiere media în momentul în care se utilizează serviciul roaming, poate rezulta în costuri percepute de operatorul de telefonie mobilă, deoarece acest serviciu este de foarte multe ori scump.

Aflați mai multe informații privind configurarea setării descărcare automată pentru: Android | iPhone | Windows Phone | BlackBerry | Nokia S60 | BlackBerry 10

Numai bine,
Serviciul Clienți WhatsApp