Cum recuperez mesajele șterse?

Din moment ce istoricul conversației de pe WhatsApp nu este salvat pe serverele noastre, nu suntem în măsură să recuperăm niciun mesaj șters pentru dumneavoastră. Pe versiunea WhatsApp 2.10.1 sau mai mare,puteți folosi opțiunea de salvare pe iCloud pentru a salva și a fi în măsură să recuperați istoricul conversațiilor.

iCloud backup

Folosind această opțiune de backup pe iCloud, veți putea salva conversațiile și toată media de pe WhatsApp pe contul dvs. iCloud. Vă rugăm să luați la cunoștință, clipurile video nu se salvează pe copia de rezervă (backup) de pe iCloud, din motive de spațiu. Procesul de salvare pe iCloud poate dura ceva timp până să fie finalizat, în funcție de conexiunea la internet și de mărimea backup-ului.

De asemenea, puteți opera un backup (copie de rezervă) manuală pentru covnersațiile dvs. oricând, accesând Setări WhatsApp > Setări conversație > Backup Conversație și apăsați Creați backup acum . Se pot seta, în mod automat, programări pentru efectuarea de backup accesând Backup automat și selectarea frecvenței de timp dorită.

Cerințe

  • Trebuie să aveți iOS 5.1 sau mai mare.
  • Trebuie să fiți autentificat la iCloud ( Configurări iPhone > iCloud).
  • Pentru iOS 7:Documente și Date ( Configurări iPhone > iCloud > Documente și Date) trebuie să fie setat pe pornit/ON. Pentru iOS8: iCloud Drive ( Configurări iPhone > iCloud > iCloud Drive) trebuie să fie activat.
  • Îndeajuns de mult spațiu pe iCloud pentru ca istoricul conversației, pozele, mesaje vocale și notele audio de pe WhatsApp să fie salvate.
  • Îndeajuns de mult spațiu pe iPhone-ul dvs. pentru a crea un backup (o copie de rezervă).

Folosirea iCloud pe date celulare

În cazul în care sunteți îngrijorat privind consumul datelor celulare, vă recomandăm să limitați activitatea pe iCloud doar pentru creare de backup (copii de rezervă) atunci când aveți selectată opțiunea de Wi-Fi. Pentru a dezactiva opțiunea iCloud atât timp cât folosiți date celulare, mergeți la

Configurări iPhone > iCloud > Documente și Date și închideți opțiunea Utilizare Date Celulare Off.

Recuperarea istoricului conversației de pe iCloud

Pentru a recupera istoricul conversației de pe iCloud backup, mai întâi de toate verificați să existe un astfel de backup efectuat pe iCloud, mergeți la Setări WhatsApp > Setări conversație > Backup conversație. Dacă vedeți momentul când s-a efectuat ultimul backup, ștergeți și reinstalați aplicația de pe App Store. După înregistrarea numărului de telefon, urmați notificările apărute pe ecran pentru a vă recupera istoricul covnersației. Aceleași cerințe privind backup-ul de pe iCloud se aplică și în cazul unei recuperări de pe iCloud. Mai mult, numărul de telefon folosit la salvarea copiei de rezervă, precum și la recuperarea acesteia, trebuie să fie același. De exemplu, nu puteți recupera istoricul conversației de pe un alt cont WhatsApp. În cazul în care partajați un cont iCloud, acest lucru vă va permite să vă păstrați backup-urile (copiile de rezervă) separat.

Backup-ul pe iPhone

În cazul în care ați reușit anterior să vă creați backup-uri (copii de rezervă) pe iPhone-ul dvs., utilizând iTunes sau iCloud, este posibil să puteți recupera conversațiile dvs. prin accesarea unui backup anterior. Aflați mai multe informații prind salvarea și recuperarea acestor informații de pe telefonul dvs. iPhone prin accesarea acestei pagini de suport Apple.

Trimiteți conversațiile prin e-mail

De asemenea, puteți să vă trimiteți priun e-mail istoricul conversațiilor dvs, în cazul în care doriți să salvați conversația respectivă.

  1. Deschideți conversația de pe WhatsApp pe care doriți să o trimiteți prin e-mail.
  2. Apăsați pe numele contactului sau pe subiectul grupului din bara de navigare/navigation bar.
  3. Rulați până la baza ecranului și apăsați Trimiteți conversație prin e-mail.
  4. Selectați, în cazul în care doriți, Atașați Media sau trimiteți conversația prin e-mail Fără Media.
  5. Introduceți adresa dvs. de e-mail și apăsați Trimiteți.

Numai bine,
Serviciul Clienți WhatsApp