Cum recuperez mesajele?

Istoricul conversației de pe WhatsApp nu este salvat pe serverele noastre, nu suntem în măsură să recuperăm niciun mesaj șters pentru dumneavoastră. Puteți folosi opțiunea backup de pe iCloud pentru a salva și a fi în măsură să recuperați istoricul conversațiilor.

iCloud backup

Pentru a putea face un un backup manual pentru conversațiile dumneavoastră, accesați Setări WhatsApp > Conversații > Backup Conversație și apăsați Salvați acum. Se pot seta, în mod automat, programări pentru efectuarea de backup accesând Backup automat și selectarea frecvenței de timp dorită. Astfel toate conversațiile și fișierele dumneavoastră vor fi salvate pe contul dvs. iCloud. Puteți opta pentru a exclude sau a include și clipuri video pe acest backup. Procesul de backup pe iCloud poate dura o perioadă până va fi finalizat, în funcție de conexiunea la internet și mărimea backup-ului.

Cerințe
 • Trebuie să aveți iOS 5.1 sau mai mare.
 • Trebuie să fiți autentificat la iCloud ( Configurări iPhone > iCloud).
 • Pentru iOS 7:Documente și Date (Configurări iPhone > iCloud > Documente și Date) trebuie să fie setat pe pornit/ON.
 • Pentru iOS8 și mai mare: iCloud Drive (Configurări iPhone > iCloud > iCloud Drive) trebuie să fie activat.
 • Trebuie să existe îndeajuns de mult spațiu atât pe contul de iCloud cât și pe telefonul dumneavoastră iPhone.

Folosirea iCloud pe date celulare

În cazul în care sunteți îngrijorat privind consumul datelor celulare, vă recomandăm să limitați activitatea pe iCloud doar pentru creare de backup atunci când aveți selectată opțiunea de Wi-Fi. Pentru a dezactiva opțiunea iCloud atât timp cât folosiți date celulare, mergeți la Configurări iPhone > iCloud > iCloud Drive pentru iOS 8 și mai mare sau Configurări iPhone > iCloud > Documente și Date pentru iOS 7 și închideți opțiunea Utilizare Date Celulare.

Recuperarea istoricului conversației de pe iCloud

Pentru a recupera istoricul conversației de pe iCloud backup, mai întâi de toate verificați să existe un astfel de backup efectuat pe iCloud, mergeți la Setări WhatsApp > Conversații > Backup conversație. Dacă vedeți momentul când s-a efectuat ultimul backup, ștergeți și reinstalați aplicația de pe App Store. După înregistrarea numărului de telefon, urmați notificările apărute pe ecran pentru a vă recupera istoricul conversației. Aceleași cerințe privind backup-ul de pe iCloud se aplică și în cazul unei recuperări de pe iCloud. Mai mult, numărul de telefon folosit la salvarea backup-ului, precum și la recuperarea acestuia, trebuie să fie același. Nu se poate recupera istoricul conversației de pe un alt cont WhatsApp. În cazul în care partajați un cont iCloud, acest lucru vă va permite să vă păstrați backup-urile separat.

Depanare iCloud

În cazul în care aveți probleme pentru a salva sau pentru a recupera istoricul conversațiilor de pe iCloud, cel mai probabil, acest lucru nu se datorează aplicației WhatsApp ci mai degrabă contului iCloud.

Dacă nu puteți crea un backup, vă rugăm să încercați următoarele sugestii:

 1. Asigurați-vă că sunteți autentificat pe contul dvs. de iCloud, accesând Configurări iPhone > iCloud.
 2. Asigurați-vă că opțiunea iCloud Drive este activată, accesând Configurări iPhone > iCloud. Dacă aveți iOS 7 sau mai mic, veți observa opțiunea Documente și Date în loc de iCloud Drive.
 3. Dacă încercați să faceți un backup pe iPhone care are iOS 7 sau mai mare, asigurați-vă că niciun alt dispozitiv care folosește Apple ID nu a avut opțiunea iCloud Drive activată. Dacă aveți opțiunea iCloud Drive activată pentru dispozitivele care folosesc Apple ID, nu veți putea salva informația pe iOS 7 sau mai mic. Chiar și în situația în care iCloud Drive a fost inițial activat și apoi dezactivat, tot nu se va putea efectua un backup pe dispozitivele iOS 7. Va fi necesar să actualizați la iOS 8 și mai mare pentru a salva informațiile
 4. Asigurați-vă că aveți îndeajuns de mult spațiu disponibil pe contul dvs. pentru a crea un backup. Puteți să vedeți cât de mult spațiu este disponibil pe iCloud accesând Configurări iPhone > iCloud > Stocare.
 5. Dacă încercați să creați un backup utilizând date celulare, asigurați-vă că aveți activată opțiunea Utilizați date celulare, accesând Configurări iPhone > iCloud > iCloud Drive pentru iOS 8 și mai mare sau Configurări iPhone > Documente și Date pentru iOS 7 și mai mic.
 6. Faceți un backup manual prin apăsarea "Efectuați backup acum" din Setări WhatsApp > Conversații > Backup conversație și mențineți WhatsApp deschis până când veți vedea pe ecran "uploading/încărcare".
 7. Încercați să efectuați un backup manual conectându-vă, de preferat, la rețeaua la care vă conectați de obicei. iCloud este creat să funcționeze cel mai bine, atunci când informația se salvează prin intermediul rețelei la care vă conectați de obicei.

In cazul în care nu veți putea să recuperați un backup, vă rugăm să încercați următoarele sugestii:

 1. Asigurați-vă că recuperați informații care sunt asociate cu același număr de telefon și cont iCloud pe care a fost creat backup-ul.
 2. Asigurați-vă că există îndeajuns de mult spațiu disponibil pe iPhone-ul dvs. pentru a recupera backup-ul. Puteți utiliza spațiul disponibil de pe telefonul dvs. accesând Configurări iPhone > General > Informații.
 3. Asigurați-vă că aveți opțiunea iCloud Drive activată accesând Configurări iPhone > iCloud > iCloud Drive. Dacă aveți iOS 7 sau mai mic, veți observa opțiunea Documente și Date în loc de iCloud Drive.
 4. Dacă backup-ul a fost creat utilizându-se opțiunea iCloud Drive, nu veți putea recupera backup-ul pe niciun alt dispozitiv care nu are iOS 8 și mai mare.
 5. Dacă aveți activată opțiunea iCloud Drive pentru toate dispozitivele care utilizează Apple ID, nu veți putea recupera informațiile decât pe iOS 8 sau mai mare.
 6. Încercați să recuperați utilizând o conexiune diferită- de preferat, conexiunea la care vă conectați cel mai des. iCloud este creat pentru a funcționa cel mai bine în momentul în care se folosește conexiunea cel mai des utilizată.

Backup-ul pe iPhone

În cazul în care ați reușit anterior să vă creați backup-uri pe iPhone-ul dumneavoastră, utilizând iTunes sau iCloud, este posibil să puteți recupera conversațiile dvs. prin accesarea unui backup anterior. Aflați mai multe informații privind salvarea și recuperarea acestor informații de pe telefonul dvs. iPhone prin accesarea acestei pagini de suport Apple.

Trimiteți conversațiile prin e-mail

De asemenea, puteți să vă trimiteți prin e-mail istoricul conversațiilor dumneavoastră, în cazul în care doriți să salvați conversația respectivă.

 1. Deschideți conversația de pe WhatsApp pe care doriți să o trimiteți prin e-mail.
 2. Apăsați pe numele contactului sau pe subiectul grupului din bara de navigare/navigation bar.
 3. Rulați până la baza ecranului și apăsați Exportați conversația.
 4. Selectați în cazul în care doriți să Atașați conținut media sau trimiteți conversația prin e-mail Fără Media.
 5. Selectați aplicația Mail. (Sau apăsați Altele pentru mai multe opțiuni.)
 6. Introduceți adresa dvs. de e-mail și apăsați Trimiteți.

Aflați mai multe informații privind recuperarea mesajelor pentru: Android | Windows Phone | BlackBerry | Nokia S60 | BlackBerry 10

Numai bine,
Serviciul Clienți WhatsApp