Care dispozitive BlackBerry 10 sunt admise?

WhatsApp este disponibil pentru BlackBerry 10 în BlackBerry World. Pentru a putea instala și utiliza WhatsApp pe BlackBerry 10, va fi nevoie să actualizați ultima versiune software 10.0.10.82 sau mai mare, cunoscută și sub numele de BB OS Versiune 10.0.10.648.

Puteți verifica versiunea sistemului de operare BB accesând setările telefonului dumneavoastră:Setări sistem > Despre > Categorie : Generalități > Versiune software.

Dacă versiunea de software este mai mică de 10.0.10.648, va fi nevoie să așteptați pentru o actualizare a dispozitivului dvs. oferită de operatorul de rețea. De obicei, operatorul de telefonie mobilă este responsabil cu eliberarea versiunilor de actualizare pentru dispozitivele BlackBerry 10. Pentru a actualiza manual acest sistem de operare, accesați setările telefonului:

 1. Deschideți Setări Sistem > Actualizare Software.
 2. Apăsați Verificați actualizari.

Notă: Doar versiunile oficiale pentru sistemele software BlackBerry 10 sunt acceptate. Versiunile lansate ca și versiuni test s-ar putea să nu fie compatibile cu WhatsApp.

Depanare probleme la instalare

În cazul în care sistemul de operare BB este admis, dar în continuare nu puteți instala/actualiza WhatsApp de pe BlackBerry World, vă rugăm să încercați următori pași:

 1. Ștergeți WhatsApp (dacă este deja instalat).
 2. Deschideți BlackBerry World.
 3. Rulați în jos din partea de sus a ecranului, apoi accesați Setări > General > Reîmprospătare BlackBerry World.
 4. Închideți telefonul dvs. pentru 30 de secunde. Apoi deschideți telefonul.
 5. Verificați conexiunea la internet a telefonului dvs. Pentru mai multe informații ajutătoare, citiți acest articol.
 6. Asigurați-vă că puteți instala alte aplicații de pe BlackBerry World.
 7. Instalați WhatsApp din nou.

WhatsApp Beta

WhatsApp Beta este versiunea experiment pentru WhatsApp. Această versiune Beta este disponibilă pe BlackBerry la Beta Zone o aplicație care le conferă utilizatorilor de BlackBerry 10 multe produse Beta create specific pentru tipul lor de telefon.

WhatsApp Beta conține de cele mai multe ori foare multe îmbunătățiri și rezolvarea anumitor probleme care nu există în versiunea curentă existentă pe BlackBerry World.

Dacă doriți să instalați WhatsApp Beta:

 1. Instalați Beta Zone de pe BlackBerry World.
 2. Deschideți Beta Zone > Selectați WhatsApp dacă observați aplicația la secțiunea Disponibil.
 3. Apăsați Actualizați.

Aflați mai multe informații privind dispozitivele admise pentru: Android | iPhone | Windows Phone | Nokia S40 | BlackBerry | Nokia S60

Numai bine,
Serviciul Clienți WhatsApp