Cum folosesc Mesageria Vocală?

Mesageria Vocală îți oferă posibilitatea să comunici imediat cu un contact sau cu un grup de contacte. Această opțiune oferă o experiență foarte importantă care se bazează pe transmiterea de mesaje în timp real și în mod cert. În consecință, toate Mesajele Vocale se descarcă automat.

Trimiterea unui Mesaj Vocal

Pentru a trimite un Mesaj Vocal, mențineți apăsat pe tasta spațiu de pe tastatură. Pentru telefoanele cu touch screen, apăsați și mențineți căsuța de introducere text.

Pentru a anula trimiterea Mesajului Vocal, apăsați și mențineți tasta anulare înainte ca mesajul să termine de încârcat.

O opțiune foarte faină și inovatoare pentru Mesageria Vocală este că în momentul în care Mesajul Vocal a fost ascultat pe telefonul destinatarului, culoarea microfonului va deveni albastră.

Primirea unui Mesaj Vocal

După ce ați primit un Mesaj Vocal, apăsați butonul redare/ play pentru a asculta. Mesajele Vocale rulează prin difuzorul telefonului dumneavoastră. Pentru ca un mesaj să ruleze mai întâi prin prin difuzor/ speaker, ascultați fișierul audio prin selectarea butonului și apoi selectați Activați Difuzor.

Culoarea microfonului din dreptul mesajului pe care nu l-ați ascultat încă va fi verde:

Culoarea microfonului din dreptul mesajului pe care l-ați ascultat va fi albastră:

Citiți mai multe informații despre Mesageria Vocală pentru: Android | iPhone | Windows Phone | Nokia S40 | Nokia S60 | BlackBerry 10

Numai bine,
Serviciul Clienți WhatsApp