Conversațiile mele au dispărut. Cum recuperez istoricul mesajelor?

Istoricul mesajelor este eliminat din memoria internă BlackBerry după repornirea telefonului. În cazul în care istoricul mesajelor nu este salvat pe un card de memorie (SD card), va fi pierdut în totalitate după repornirea telefonului. Acesta este modul în care sistemul de operare BlackBerry este construit.

Descriere:

 1. Verificați setările pentru istoric conversație.
 2. Asigurați-vă să nu fie probleme cu cardul de memorie.
 3. Încercați să recuperați istoricul conversației.

Verificați setările istoricului mesajelor

Mai întâi, vă rugăm să vă asigurați că aveți un card de memorie introdus în telefonul dvs. BlackBerry (citiți acest articol pentru mai multe informații), apoi verificați setările din interiorul aplicației pentru a vă asigura ca sunt corecte:

 1. Deschideți WhatsApp.
 2. Accesați Setări.
 3. Mergeți la Setări Media.
 4. Asigurați-vă că opțiunea Istoric mesaje este setată pentru Card de memorie.

Verificați să nu fie probleme pe cardul de memorie

În cazul în care Istoricul mesajelor este deja configurat pe Card de memorie dar conversațiile dvs. tot lipsesc, atunci, cel mai probabil, există un conflict între cardul de memorie și aplicația WhatsApp. Pentru a rezolva acest lucru, vă recomandăm următorii pași:

 1. Asigurați-vă că există spațiu pe cardul de memorie. Puteți verifica acest lucru în Directorul Media BlackBerry > buton > Utilizare memorie.
 2. Asigurați-vă ca acest card de memorie să nu fie setat pe doar citire (în cazul în care doriți să salvați și să editați fișiere media pe cardul dvs. de memorie).
 3. Scoateți și reintroduceți cardul de memorie din telefon.
 4. Accesați Opțiuni BlackBerry > Dispozitiv > Stocare, apăsați butonul și apoi selectați Reparare.

Încercare de a recupera istoricul mesajelor

Este posibil să puteți recupera o parte din istoricul mesajelor pe cardul dvs. de memorie prin recuperarea unui backup mai vechi:

 1. Ștergeți WhatsApp, apoi reporniți telefonul prin înlăturarea bateriei.
 2. După ce telefonul dvs. repornește, deschideți directorul Media BlackBerry.
 3. Apăsați butonul și selectați Explorare.
 4. Accesați Card de memorie > baze de date > WhatsApp și localizați fișierul numit messagestore.db.
 5. Redenumiți fișierul "123messagestore.db". Astfel, WhatsApp va trebui să recupereze cel mai recent backup care a fost salvat. Un nou backup este creat în fiecare zi.
 6. Reinstalați WhatsApp.

Vă recomandăm ca, în mod repetat, să exportați istoricul conversației în cazul în care doriți să păstrați o copie pentru conversațiile dvs. în afara aplicației WhatsApp.

Vă rugăm să rețineți, în cazul în care încercați să accesați istoricul conversației de pe un alt dispozitiv, sau ați salvat istoricul pe calculator și vreți să îl recuperați pe telefon, nu veți putea recupera aceste informații.

Numai bine,
Serviciul Clienți WhatsApp