Cum îmi șterg contul?

Puteți să vă ștergeți contul din interiorul aplicației WhatsApp.

Important: Ștergerea contului dvs. este un proces ireversibil, nu putem anula o ștergere de cont în cazul în care ați finalizat acest proces accidental.

Utilizarea opțiunii Ștergere cont în WhatsApp presupune

  • Ștergerea contului dvs. din WhatsApp.
  • Ștergerea contactului dvs. din lista de contacte WhatsApp a prietenilor dvs.
  • Ștergerea informațiilor dvs. din toate grupurile WhatsApp.
  • Ștergerea istoricului conversațiilor WhatsApp de pe telefonul dvs. și din backup-ul WhatsApp/Google Drive.

Pentru a șterge contul WhatsApp

  1. Deschideți WhatsApp.
  2. Apăsați Buton Meniu > Setări > Cont > Ștergeți cont.
  3. Introduceți numărul dvs. de telefon în format internațional și apăsați Ștergeți cont.

Notă: Momentan, nu vă putem șterge contul în numele dvs.

Aflați cum să ștergeți contul dvs. pe: iPhone | Windows Phone | Nokia S40 | BlackBerry | Nokia S60 | BlackBerry 10

Numai bine,
Serviciul Clienți WhatsApp