Imi cumpăr un nou dispozitiv Android. Cum imi transfer istoricul mesajelor pe celălalt telefon?

Descriere

 1. Creați o copie de rezervă a conversațiilor (back up) pe vechiul dvs. telefon.
  • Mergeți la WhatsApp > Buton Meniu > Setări > Setări conversație > Salvare conversații.
 2. Transferați cardul extern microSD pe noul dvs. telefon în cazul în care directorul WhatsApp/Baza de date este localizat pe cardul extern microSD.
  • Vă rugăm să citiți mai jos în cazul în care directorul WhatsApp este localizat pe memoria internă a telefonul dvs.
 3. Instalați WhatsApp pe noul telefon.
 4. Este necesar să utilizați același număr de telefon pe WhatsApp ca și în momentul în care ați realizat backup-urile (copiile de rezervă).
 5. Apăsați Recuperare când va apărea notificarea pentru recuperarea istoricului mesajelor.

Notă: Nu puteți recupera istoricul mesajelor de pe altă platformă pe Android, sau de pe Android pe un alt tip de telefon.


Detalii

Se pot recupera conversații de pe un dispozitiv Android pe un altul. Pentru a face acest lucru, urmăriți pașii de mai jos:

 1. Pentru a începe, creați o copie de rezervă (backup) pentru cele mai recente conversații.
  • Mergeți la WhatsApp > Buton Meniu > Setări > Setări conversație > Salvare conversații.
 2. Apoi, transferați această copie de rezervă pe un nou dispozitiv Android.
  • În cazul în care telefonul dvs. are un card microSD, scoateți acest card din telefonul dvs. și introduceți-l în noul telefon.
  • Pentru telefoanele care au memorie internă / card SD (precum majoritatea telefoanelor Samsung),va trebui să transferați directorul (folder) /sdcard/WhatsApp/ de pe telefonul dvs. vechi pe directorul ( folder) cu același nume de pe noul telefon. Acest lucru se poate face în câteva moduri. Se poate folosi file explorer sau se pot transfera copiile de rezervă (backup-uri) pe calculatorul dvs..
  • Vă rugăm să înțelegeți că nu este posibil ca anumite fișiere să lipsească în timpul acestui transfer. Vă rugăm să verificați de două ori că fișierele pe care doriți să le transferați pe telefonul nou sunt incluse în copia de rezervă (backup).
  • Dacă sunteți nesiguri cu privire la cardul SD pe care îl aveți, vă recomandăm să verificați informațiile tehnice ale telefonului pe pagina de web a producătorului.
 3. De îndată ce ați transferat copia de rezervă (backup), puteți să instalați WhatsApp pe noul telefon Android.
 4. În timpul procesului de instalare, WhatsApp va localiza în mod automat copia de rezervă(backup) și vă va întreba dacă doriți să o recuperați. De îndată ce a fost recuperată, vechile conversații vor fi disponibile pe noul telefon.

Aveți probleme cu înregistrarea numărului dvs. de telefon? Citiți acest articol.

Numai bine,
Serviciul Clienți WhatsApp