Cum imi transfer istoricul mesajelor pe noul meu telefon Android?

Descriere

 1. Creați un backup al conversațiilor pe vechiul dvs. telefon.
  • Mergeți la WhatsApp > Buton Meniu > Setări > Conversații și apeluri > Salvați conv. sau Backup conversație.
 2. Transferați cardul extern SD pe noul dvs. telefon în cazul în care directorul WhatsApp/Database este localizat pe cardul extern SD.
  • Vă rugăm să citiți secțiunea pași ajutători de mai jos în cazul în care directorul WhatsApp este localizat pe memoria internă a telefonul dvs.
 3. Instalați WhatsApp pe noul telefon.
 4. Înregistrați același număr de telefon pe WhatsApp ca și în momentul în care ați realizat backup-urile.
 5. Apăsați Recuperați când va apărea notificarea pentru recuperarea istoricului mesajelor.

Notă: Nu puteți recupera istoricul mesajelor de pe altă platformă pe Android, sau de pe Android pe un alt tip de telefon.

Pași ajutători

Pentru a transfera conversațiile de pe un telefon Android pe un alt telefon Android, vă rugăm să urmați pașii de mai jos:

 1. Pentru a începe, creați un backup manual pentru cele mai recente conversații.
  • Mergeți la WhatsApp > Buton Meniu > Setări > Conversații și apeluri > Salvați conv. or Backup conversație.
 2. Apoi, transferați acest backup pe un nou dispozitiv Android.
  • În cazul în care telefonul dvs. are un card SD, scoateți acest card din telefonul dvs. și introduceți-l în noul telefon.
  • Pentru telefoanele care au memorie internă / card SD (precum majoritatea telefoanelor Samsung),va trebui să transferați directorul /sdcard/WhatsApp/ de pe telefonul dvs. vechi pe directorul cu același nume de pe noul telefon. Acest lucru se poate face în câteva moduri. Se poate folosi file explorer sau se pot transfera backup-urile pe calculatorul dvs..
  • Vă rugăm să înțelegeți că nu este posibil ca anumite fișiere să lipsească în timpul acestui transfer. Vă rugăm să verificați de două ori că fișierele pe care doriți să le transferați pe telefonul nou sunt incluse în backup.
  • Dacă sunteți nesiguri cu privire la cardul SD pe care îl aveți, vă recomandăm să verificați informațiile tehnice ale telefonului pe pagina de web a producătorului.
 3. De îndată ce ați transferat backup-ul, puteți să instalați WhatsApp pe noul telefon Android.
 4. În timpul procesului de instalare, WhatsApp va localiza în mod automat backup-ul și vă va întreba dacă doriți să îl recuperați. De îndată ce a fost recuperat, vechile conversații vor fi disponibile pe noul telefon.

Aveți probleme cu înregistrarea numărului dvs. de telefon? Citiți acest articol.

Numai bine,
Serviciul Clienți WhatsApp