Hoe verwijder ik mijn account?

Je kunt je account in WhatsApp verwijderen.

Belangrijk! De verwijdering van je account kan niet ongedaan worden gemaakt. Als je het proces per ongeluk voltooit, kunnen we dit proces niet ongedaan maken.

Je account verwijderen houdt het volgende in

  • Je WhatsApp-account wordt volledig verwijderd.
  • Je wordt verwijderd uit de WhatsApp-Contactenlijst van je vrienden.
  • Je wordt verwijderd uit al je WhatsApp-groepen.
  • Je chatgeschiedenis op je telefoon wordt gewist.
  • Je betaalinformatie voor WhatsApp wordt verwijderd.

Je WhatsApp-account verwijderen

  1. Open WhatsApp.
  2. Tik op knop Menu > Instellingen > Account > Mijn account verwijderen.
  3. Voer je telefoonnummer in de volledige internationale notatie in en tik op Mijn account verwijderen.

Opmerking: wij kunnen je account niet voor jou verwijderen.

Leer meer over het verwijderen van je account op: iPhone | Windows Phone | Nokia S40 | BlackBerry | Nokia S60 | BlackBerry 10

Met vriendelijke groet,
Het WhatsApp Support Team