Hogyan tudok visszaállítani kitörölt üzeneteket?

Mivel a WhatsApp beszélgetéseidet nem tároljuk a szervereinken, nem tudjuk visszaállítani az általad törölt csevegéseket. A WhatsApp 2.10.1 vagy újabb verzióiban használhatod az iCloud biztonsági mentés opciót a beszélgetéseid lementéséhez.

iCloud biztonsági mentés

Az iCloud biztonsági mentés használatával a WhatsApp csevegéseid és média fájljaid lementésre kerülnek az iCloud fiókodba. Kérjük vedd figyelembe, hogy a videók helytakarékossági szempontok miatt nem mentődnek le az iCloud fiókodba. Az iCloud biztonsági mentés eltarhat egy ideig, ami függ az internet kapcsolatod erősségétől és a lementeni kívánt fájl méretétől.

Biztonsági mentést a csevegéseidről bármikor létrehozhatsz a WhatsApp Beállítások > Chat Beállítások > Chat Mentése majd koppints a Biztonsági mentés most opcióra. Valamint beállíthatsz automatikus biztonsági mentéseket is, koppints az Automatikus mentés opcióra, majd válaszd ki a kívánt gyakoriságot.

Követelmények:

  • iOS 5.1 vagy újabb verzió.
  • Kell rendelkezned egy iCloud fiókkal ( iPhone Beéllítások > iCloud).
  • Dokumentumok és adatok ( iPhone Beállítások > iCloud > Dokumentumok és adatok) állíts erre: BE.
  • Elegendő szabad hely az iCloud-on a csevegéseid és WhatsApp fotóid, hang üzeneteid és audió fájljaid számára.
  • Elegendő szabad hely az iPhone-odon egy biztonsági mentés létrehozásához.

iCloud használata mobil adaforgalommal

Amennyiben aggódsz a mobil adatforgalmad túlzott használata miatt, azt ajánjuk, hogy limitáld az iCloud beállításait és csak Wi-Fi használat közben engedéyezd biztonsági mentés készítését. Az iCloud mobil adat beállításaidhoz menj:

iPhone Beállítások > iCloud > Dokumentumok és adatok és kapcsold ki a Mobil adatforgalmat.

Biztonsági mentés visszaállítása iCloud-ról

Biztonsági mentés visszaállításához iCloud-ról először bizonyosodj meg róla, hogy rendlekezel egy iCloud biztonsági mentéssel a csevegéseidről a WhatsApp Beállítások > Chat Beállítások > Chat Mentése. Amennyiben látod, hogy az előző biztonsági mentés sikeres volt, egyszerűen töröld majd telepítsd újra az alkalmazást az App Store-ból. A telefonszámod érvényesítése után kövesd a képernyőn látható instrukciókat a biztonsági mentés visszaállításához. Ugyanazok az iCloud biztonsági mentés követelmények vonatkoznak az iCloud visszaállításra is. A biztonsági mentés visszaállításhoz ugyanazt a telefonszámot kell használnod, amin létrehoztad a mentést. Másik WhatsApp fiókról való visszaállítás nem lehetséges. Amennyiben megosztott iCloud fiókot használsz, lehetőséged van elkülönítve tartani a biztonsági mentéseidet.

iPhone Biztonsági mentés

Amennyiben korábban készítettél biztonsági mentést iTunes-on vagy iCloud-on, valószínű, hogy vissza tudod állítani a WhatsApp csevegéseidet egy korábbi iPhone biztonsági mentésből. Tudj meg többet a biztonsági mentésről és viszzaállításról iPhone-on az Apple oldalán.

Chat elköldése email-en

Email-en is elküldheted magadnak a csevegési előzményeidet, amennyiben így szeretnéd elmenteni:

  1. Nyisd meg azt a WhatsApp beszélgetést, amit szeretnél elküldeni.
  2. Koppints a kapcsolat vagy a csoport nevére a felső sávban.
  3. Görgess le a képernyő aljára és kattints Chat elküldése email-en.
  4. Válaszd a Tartalom csatolása opciót vagy a Tartalom nélkül lehetőséget.
  5. Írd be az email címedet, majd koppints a Küldés opcióra.

Üdv,
WhatsApp Ügyfélszolgálat