Hogyan törölhetem a fiókomat?

A fiókodat törölheted a WhatsApp-on belül.

FIGYELMEZTETÉS! A fiókod törlése egy visszafordíthatatlan folyamat, mi sem tudjuk neked visszaállítani, amennyiben véletlenül törölted.

A fiókod törlésével a következők fognak történni

  • Fiókod törlődni fog a WhatsApp-ról.
  • Törölve leszel az ismerőseid Kapcsolat kiválasztása listájáról.
  • Törölve leszel minden WhatsApp csoportból.
  • Törlődnek az üzenet előzményeid a telefonodról.
  • Törlődnek a WhatsApp szolgáltatásod fizetési információi.

A WhatsApp fiókod törléséhez

  1. Nyisd meg a WhatsApp-ot.
  2. Koppints: Menü gomb > Beállítások > Fiók > Fiókom törlése.
  3. Írd be a telefonszámodat teljes nemzetközi formátumban majd koppints a Fiókom törlése opcióra.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy jelenleg nem tudjuk helyetted törölni a fiókodat.

Tudj meg többet a fiók törléséről: iPhone | BlackBerry | Nokia S40 | Nokia S60 | Windows Phone | BlackBerry 10.

Üdv,
WhatsApp Ügyfélszolgálat