Új Android telefont kaptam. Hogyan másolhatom át a csevegés előzményeimet?

Összefoglalás

 1. Készíts biztonsági mentést a régi telefonodról.
  • Menj: WhatsApp > Menü gomb > Beállítások > Csevegés beállítások > Csevegések mentése.
 2. Helyezd át a külső microSD kártyádat az új telefonodba, amennyiben a WhatsApp/Database mappád a külső microSD kártyádon található.
  • Kérjük, hogy olvasd el a lentebb található cikket, amennyiben a WhatsApp mappád a telefonod belső memóriájában található.
 3. Telepítsd a WhatsApp-ot az új telefonodon.
 4. Ugyanazzal a telefonszámmal kell rendelkezned WhatsApp-on, mint amikor a biztonsági mentést készítetted.
 5. Koppints a Visszaállít lehetőségre, amennyiben vissza szeretnél állítani a legutóbbi biztonsági mentésből.

Megjegyzés: Nem lehetséges visszaállítani csevegést biztonsági másolatból különböző típusú telefonok között. Androidról és egyéb márkájú telefonra és vissza sem.


Részletek

Két Android típusú telefonod között lehetséges a csevegések biztonsági mentésének áthelyezése. A következő lépéseket kell végrehajtanod:

 1. Először is készíts egy biztonsági mentést a legújabb csevegéseidről.
  • Menj: WhatsApp > Menü gomb > Beállítások > Csevegés beállítások > Csevegések mentése.
 2. Következő lépésként, másold át ezt a mentést az új Android telefonodra.
  • Amennyiben a telefonod rendelkezik egy külső microSD kártyával, vedd ki a microSD kártyát a régi telefonodból, majd helyezd át az újba.
  • Amennyiben a telefonod belső memóriával / belső SD kártyával rendelkezik (a legtöbb Samsung telefon), át kell másolnod a /sdcard/WhatsApp/ nevű mappát a régi telefonodról az új telefonodra, ugyanabba a mappába. Többféle módon is megteheted ezt. Használhatsz fájlkezelőt vagy akár lementheted ezt a fájlt a számítógépedre.
  • Kérjük, vedd figyelemebe, hogy az áthelyezés közben néhány fájl elveszhet. Kérjük, ellenőrizd duplán, hogy az összes fájl áthelyezésre került az új telefonodra, amit a biztonsági mentés tartalmazott.
  • Amennyiben nem vagy benne biztos, hogy milyen SD kártyával rendelkezel, azt ajánljuk, hogy ellenőrizd a telefonod gyártója által kiadott használati útmutatót a weboldalán.
 3. Amennyiben sikerült áthelyezni a biztonsági mentést, telepítsd a WhatsApp-ot új Android készülékeden.
 4. A telepítési folyamat közben a WhatsApp automatikusan megtalálja a biztonsági mentésedet tartalmazó fájlt és fel fogja ajánlani a visszállítás lehetőségét. Amennyiben visszaállítottad, a régi csevegéseid meg fognak jelenni az új telefonodon.

Problémáid adódtak a telefonszámod hitelesítésével kapcsolatban? Olvasd el ezt a cikket.

Üdv,
WhatsApp Ügyfélszolgálat